43 ilin geçiş güzergâhında tatilci yoğunluğu

43 ilin geçiş güzergâhında tatilci yoğunluğu

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar, yollara akın etti. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhındaki Kırıkkale’de yer alan ’kilit kavşak’ta, trafik yoğunluğu yaşandı

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhındaki Kırıkkale’de trafik yoğunluğu yaşandı. Vatandaşlar, yaz tatilini memleketlerinde veya tatil lokasyonlarında geçirmek için yollara akın etti.

Korona virüs (Covid-19) nedeniyle EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi sona erdi. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar, yollara akın etti.

4333.jpg

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhındaki Kırıkkale’de yer alan ’kilit kavşak’ta, trafik yoğunluğuna neden oldu. Saat 19.00 itibari ile oluşan yoğunluk, gece saatlerine kadar sürdü. Ankara-Samsun, Kırıkkale-Kayseri kara yolunda zaman zaman trafik durma noktasına geldi. Trafikteki araç yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.

433.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.