3'ü de sırtını Kandil'e dayadı

3'ü de sırtını Kandil'e dayadı

Yeni Şafak Gazetesi bugünkü sürmanşetinde CHP, İyi Parti ve Saadet’in listesinde 340 PKK’lı ve HDP’linin yer almasının gündeme bomba gibi düştüğünü yazdı.

Gazete haberinde şöyle denildi:

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi, her platformda terör örgütü PKK'nın siyasal uzantısı HDP ile ittifakı reddetse de aday listeleri bunun tam tersini söylüyor. Listeler, üç partinin de sırtını Kandil'e dayadığını apaçık ortaya koyuyor. Partilerin listeleri, evinde yaralı PKK'lıları tedavi edenden polise-askere molotof atana kadar birçok teröristle dolu.

resized_ead35-70c43f45meral1.jpg
Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener

CHP İLK SIRADA

Üç partinin listelerinde toplamda 340 kişi PKK ve HDP ile irtibatlı. Bunlar arasında CHP, en çok terör örgütü bağlantılı ismi aday gösteren parti oldu. Bunu Saadet Partisi ve İYİ Parti takip etti. CHP'nin listelerinde 229 kişi terör örgütleriyle irtibatlı. Saadet Partisi'nin listelerinde 82 PKK ve HDP'li var. İYİ Parti de ise 29 isim, terör örgütleriyle bağlantılı.

BÜYÜKŞEHİRLERDE ETKİLİ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkça dile getirmese de CHP listelerinde, adı konmamış ittifak özellikle büyükşehir listelerinde kendini hissettiriyor. İstanbul’da Sancaktepe, Ataşehir, Maltepe, Şişli ve Esenyurt’ta PKK ve HDP ile doğrudan irtibatlı isimler aday gösterildi.

HDP DESTEK İSTİYOR

15 Temmuz öncesi FETÖ ile ilişkileri ile gündemden düşmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adayları da terör örgütlerine olan yakınlığı ile dikkat çekti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ısrarla “HDP ile ittifak yok” dese de, Saadet Partisi’nin aday listeleri de tam tersini söylüyor. Adıyaman, Malatya, Kocaeli-Dilovası gibi yerlerde Saadet Partisi’ne açıktan destek isteyen HDP’nin, karşılığında bir çok ilde SP listelerine sokuldu.

İYİ sızmışlar!

resized_27d75-0a3536b9asdasd.jpg

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adayları da terör örgütlerine olan yakınlığı ile dikkat çekti. Listelerde terör örgütüne yardım ve yataklık yaparken yakalananından tutun da polise-askere molotof atana kadar çok sayıda sicili bozuk aday var.
  • ORGANİZATÖR TERÖRİST
  • Van Çaldıran'da listeye giren Ünal Ayaz, Çaldıran'da terör örgütü adına eylemlere katıldı. 2014 yılında karakola saldırırken öldürülen terörist Muhammet Hasan Zade için düzenlenen gösteride aktif olarak yer aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çaldıran Tugay Komutanlığı’na taş ve molotoflarla saldıran grubu organize eden edenler arasında olduğu iddia edilen Ayaz, Ağustos 2017'de de terör örgütünün sözde gençlik yapılanması YDG-H içerisindeki faaliyetlerden dolaya gözaltına alınıp bırakıldı.
  • ADAY KURYE ÇIKTI
  • Adıyaman’ın Pınarbaşı beldesinde İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi adayı gösterilen Hüseyin Sucu, 2010'da yaşadışı Nevruz kutlamalarına katıldı. Sucu bu yüzden Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bingöl Kiğı’da İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan Cafer Puyan da 1993'te PKK/KCK adına kuryelik yaparken yakalanıp tutuklandı.
  • ÖCALAN İÇİN AÇLIK GREVİ
  • Bitlis Ahlat’taki Meclis Üyesi adayı Mesut Bildirici hakkında 1995'te terör örgütünü övücü yayınlar nedeniyle işlem yapıldı. Bitlis’teki terör listesi bununla da sınırlı değil. Hizan’da meclis üyesi adayı gösterilen İmadettin Taş, 2010'da PKK soruşturmasında tutuklanan, 2011'de de teröristbaşı Abdullah Öcalan için düzenlenen açlık grevine katılan bir isim. Mutki’den listeye giren Cesim Demir terörün siyasi uzantısı BDP saflarında, Yolalan Beldesi’nde aday gösterilen Ziya Dilsiz ise PKK’ya maddi destek bulmak için faaliyette bulundu.
  • İFADELERDE BİLE VAR
  • Diğer illerde de tablo farksız. Elazığ’dan meclis üyeliği listesine giren Fethi Aydın, teröristbaşı Öcalan’ın da yetiştiği Doğu Devrimci Kültür Derneği mensubu. Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesindeki İYİ Parti’li Ulaş Keleş DTP’nin düzenlediği protesto gösterisinde gözaltına alınıp bırakılan bir isim. Mardin Midyat’tan aday gösterilen Zekeriya Çiçek PKK’nın sözde gençlik yapılanmasında yer aldı. Muş merkezde listeye giren Mehmet Özmen de terörden cezaevinde yattı. 1995'te gözaltına alınan bir terörist, ifadesinde Özmen hakkında şu iddialarda bulundu: “Örgüte yardım yataklık yapıyor. Örgüte gelen silah ve mühimmatı örgüt kamplarına taşıyor.”

Dağ kadrosundan aday

İYİ Parti’nin Hakkari ve Şırnak listeleri de tartışmalı. Çukurca Meclis Üyesi Adayı Seydu Kaya ve Yüksekova Meclis Üyesi Adayı Perviz Büyüksu, terör örgütü adına kuryelikten gözaltına alınıp bırakılmış. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde de Abdullah Uçar’ın yolu terör nedeniyle adliyeye düştü. Daha da ötesi Uçar, Irak’ın kuzeyinde silahlı faaliyet gösterip 2012 yılında teslim olmuş. İYİ Parti listesinden seçime giren Nahit Dizman (Muş-Kırköy), İlyas Sarıırmak (Muş-Sarıpınar) ve Kıyasettin Kalkan’ın (Tekirdağ/Süleymanpaşa) yolları da PKK ya da siyasi uzantıları ile kesişmiş. Siirt’te durum daha da vahim. Pervari’de aday gösterilen Memduh Özer, İbrahim Halil Onuk, Bayram Şimşek, Ali İhsan Oğuz, Abdullah Gündüz, Halil Buluç ve Danış Dursun’un ya bizzat kendisi, ya da birinci dereceden yakını örgütle ilişki içinde olmuş. Şirvan adayı Varol Ödümlü’nün kardeşi Ferhat Ödümlü de PKK/KCK adına faaliyet göstermiş.

Saadet’in temeli sarsıldı

resized_998e5-fd4efb7etemeldekupe.jpg
Temel Karamollaoğlu
  • Saadet Partisi'nin (SP) aday listelerine de terör örgütü ile irtibatlı çok sayıda isim girdi. En çok terör bağlantılı isimin yer aldığı liste SP’nin Adıyaman meclis üye listeleri oldu. Listedeki Nayle Çalışkan, PKK güdümünde faaliyet yürüten KÜRDİ-DER’de yönetim kurulu üyeliği yaparken Memet Tercan HADEP Besni Teşkilatı içerisinde faaliyet yürüttü. Tercan’ın babası Adnan Tercan örgüt üyeliğinden tutuklandı.
  • TERÖRİSTE CANLI KALKAN
  • SP’nin aday gösterdiği Abuzer Akgün de daha önce HDP’den aday olup sonra SP listesine geçiş yapan isimler arasında. Akgün teröristbaşı Öcalan için Şanlıurfa'da yapılan doğum günü yürüyüşlerine katıldı. Daha önce DEHAP ve HDP’den milletvekili adayı olan Mahmut Sert ile 12 Eylül 2012’de cezaevindeki teröristler için başlatılan açlık grevine katılan, 20 Temmuz 2015'te bir askerin şehit olduğu çatışmada operasyon bölgesine giderek teröristlere canlı kalkan olan, çok sayıda teröristin cenaze töreninde boy gösteren Haydar Gözel de SP tarafından aday gösterildi.
  • OĞLU DAĞ KADROSUNDA
  • Kemal Alagöz ile Abdurrahman Yıldırım da adı terörle anılan isimlerden. Alagöz’ün kardeşi Mehmet Alagöz operasyonlarda ölü olarak ele geçirilen teröristler arasında. Öcalan için düzenlenen açlık grevlerinde boy gösteren, oğlu da bir dönem PKK’nın dağ kadrosunda olan Osman Özbek de SP kadrosunda. SP'nin Ağrı listeleri de HDP’lilerle doldu taştı. Tutak’tan Cemil Arslan daha önce BDP’den başkan adayı olan bir isim.
  • KARDEŞİ ÇATIŞMADA ÖLDÜ
  • Batman listelerinde de HDP ve PKK ağırlığı hissediliyor. Balpınar beldesinden aday gösterilen Şabettin Işık’ın kardeşi Ahmet Işık YPG üyeliğinden tutuklu. Aynı listede yer alan İkram Ekmiş ile İslam Ekmiş’in kardeşi Süleyman Ekmiş de 1997 yılında güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen bir terörist. Beşiri ilçesinde kendine yer bulan Bedri Orçu da terör örgütüne yardım ve yataklıktan gözaltına alınan bir isim.
  • EVİNDE TEDAVİ ETTİ
  • Bitlis Hizan’da listedeki Mithat Yılmaz KHK ile kamudan atılmış bir memur. Yaralı teröristleri evinin bodrumunda tedavi etmekle suçlanan Yılmaz’la aynı listedeki Lokman Özdemir’in Hizan ilçesi Esentepe mahallesindeki iki katlı evinin bodrum katını örgüt üyelerine hücre evi olarak tahsis ettiği belirtiliyor. Bitlis Tatvan’dan SP kadrosuna giren Engin Eskin kardeşi, Şırnak Uzungeçit’ten kendine yer bulan Emin Bayram’ın da terör örgütünün dağ kadrosunda faaliyet gösterdi.

CHP’nin PKK’lıları

  • CHP listelerinde ittifak, büyükşehir listelerinde kendini gösterdi. İstanbul’da Sancaktepe, Ataşehir, Maltepe, Şişli ve Esenyurt’ta PKK ve HDP ile irtibatlı isimler aday gösterildi. Tuğba Dönmez, Ataşehir’den yeniden aday gösterilen Battal İlgezdi’nin listesinde. Dönmez, MLKP'nin sözde gençlik derneğinde faaliyet gösterdi. Kardeşi Agid Dönmez ise PKK adına faaliyet gösterirken 2015’te teslim oldu.
  • ÖRGÜTÜN DAĞITIMCISI
  • resized_6efdc-5acc66dbali.jpg
    Ali Kılıç
  • Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın listesindeki Seda Kılıç da tartışmalı bir isim. PKK’nın şehir yapılanmasında faaliyet gösteren Kılıç, DEHAP kongre üyesi. Kardeşi Vahit Kılıç da örgütün Almanya yapılamasından. Sancaktepe listesindeki İsmail Budak HADEP Gebze teşkilatında görev yaptı. PKK’nın dergi ve gazetelerinin dağıtımcılığını yapan Budak’ın kardeşi Cihangir Budak da 1992’de etkisiz hale getirilen bir terörist. Sancaktepe’deki diğer tartışmalı isimler Mehmet Sait Karakuş va Emin Apaydın. DTP delegesi Karakuş’un terörist kızı 2013'te öldürüldü, oğlu da bir dönem örgütün dağ kadrosunda yer aldı. Apaydın da, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde eğitim görürken PKK adına faaliyet gösterdi için tutuklandı.
  • ŞİŞLİ’DE DE VAR
  • Şişli listesindeki Cihan Yavuz’un adı da Kadıköy’de molotof atılması olayına karıştı. Yavuz ayrıca HDP il yöneticisi. Şişli’nin diğer adayı Engin Yardımcı da DTP’nin eski belediye başkan adayı. Esenyurt’tan Halis Şimşek, Üsküdar’dan Ahmet Başbasdar da örgütsel faaliyetlerde bulundu. Beşiktaş’tan Mehmet Ali Tüy’ün 2013’te Kandil’i ziyaret ettiği öne sürüldü.
  • HDP'YE YER AÇTI
  • CHP-HDP/PKK ittifakı Ege, Akdeniz ve Marmara listelerinde de kendini gösterdi. Bazı illerde YSK’ya teslim edilen ilk listelerde istifa ile boşaltılan yerlere de HDP’li isimler yerleşti. Aydın Germencik’ten Abdullah Acar ile Erhan Özdemir, DTP üyesi ve terör örgütüne müzahir oluşumlarda yer aldı. Balıkesir Burhaniye’deki Rıfat Özyolcu ile Gömeç’teki Bülent Turan, PKK ile HDP’nin faaliyetlerine katıldı. Edirne Enez’deki Kamuran Çelik de CHP listesindeki PKK’lılardan. Hatay’da ise 2 ilçedeki CHP listelerinde PKK izi var. İskenderun’da Bülent Şimşek, Payas’da Kemal Duman’nın terör bağlıntılı toplantılarla ilgili kaydı var. Manisa’da CHP listesinde kendine yer bulan Mehmet Ali Ziyanak, Esma Toprak, Burhan İrk, Abdurrahman Tari, Muhsin Zengin terör toplantılarında boy göstermiş.

Terör destekçileri

  • Adana, HDP’nin aday çıkarmayacağını ve CHP’yi destekleyeceğini ilan ettiği ilk iller arasında. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar da, daha önce terörist cenazelerine araç tahsisi ile gündeme geldi. İşte bu ittifak listelere de yansıdı.
  • İbrahim Kocaman (Ceyhan-CHP): HDP üyesi, PKK/KCK eylemlerine katıldı. Cezaevinde teröristlere yaptığı ziyaret kayıtlara geçti.
  • Velat Şen (Çukurova-CHP): PKK’ya maddi destek sağladı.
  • Zeki Kurşun (Yüreğir-CHP): Eski BDP’li. Adana’da PKK işbirlikçiliğinden kaydı var.
  • Fevzi Ala (Yüreğir-CHP): PKK işbirlikçisi. 1999’da terör operasyonunda gözaltına alındı.
  • Şükrü Bayav (Yüreğir -CHP): 1996’da PKK irtibatından gözaltına alındı. HADEP teşkilatında yer aldı. Adana’da molotoflu eylemde tutuklandı. 2 kardeşi ve kızı kırsalda terör örgütü eylemine katıldı.
  • İlyas Arzu (Karataş-CHP): Terör örgütüne müzahir sözde STK’larda faaliyet gösterdi. PKK güdümündeki faaliyetlerinden 2011’de cezaevine girdi. 2016’da PKK’ya eleman gönderme çalışmaları yaptı. Kız kardeşi hala dağda.
  • Behican Sağat (Ceyhan-CHP): Cezaevindeki teröristleri ziyaret etti. DTP üyesi ve erkek kardeşi terör örgütünün dağ kadrosunda.

İzmir’de vahim tablo

Terör örgütleriyle yaptığı seçim ittifakını ısrarla inkar eden CHP ve İYİ Parti İzmir’de de yakalandı. İşte CHP’nin İzmir listesi:

Behçet Güven (Bayraklı): 2013-2019 yıllarında PKK/KCK terör örgütü suçundan ceza infaz kurumunda yatmakta olan terör örgütü mensuplarını ziyaret etti.

Faysal Tekoğlu (Bayraklı): Terör örgütü MLKP ile irtibatlı.

Gönül Güngör (Bayraklı): THKP-C’nin sözde gençlik yapılanmasında yer aldı.

Medeni Erdem (Bayraklı): Kardeşinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık suçundan kaydı mevcut.

Seval Bozkurt (Menemen): 2010 yıllarında PKK/KCK terör örgütü güdümünde faaliyet gösterdi.

Murat KAYA (Bornova): 2000 yıllarında Hadep İzmir İl Yönetim Kurulunda yer aldı.

Çeto Çamlıbel (Bornova): DBP eski İl Başkanı.

Orhan Ulaşzade (Aliağa): 1997 yılında PKK/KCK terör örgütü mensubu olmak suçundan Diyarbakır E tipi cezaevinde yattı ve tahliye oldu.

Aydın Kızılkaya (Karşıyaka): 2002 yıllarında örgüte finansal destek sağlamak amacıyla çalıştı.

Amine Çiçek (Menderes): Menderes ilçe Eşbaşkanı oldu.

Özgür Özcan (Çiğli): Cezaevindeki terör örgütü mensubu şahsı ziyaret etti. Örgütsel faaliyetlere katıldı.

İmam Kocadağ (Çiğli): 2017 yılında PKK/KCK terör örgütü mensuplarına milis/işbirlikçilik yaptığı güvenlik güçlerimizin hareketliliğini aktardığı tespit edildi.

Sadık Araz (Kınık): HDP içerisinde faaliyet yürüttü. İzmir il merkezi ve ilçeleri teşkilatında yer aldı.

Ramazan ÖZEK (Menemen): 1993 yılında Muş/Malazgirt ilçesinde YSE’ye ait kamyon, kepçe ve greyderlerin yakılması eylemine atıldı. Dehap üyeliği yaptı.

Gülüş Karakartal (Karabağlar): Kardeşi PKK adına Suriye’de faaliyet gösterdi.

Mehmet Şerif Demir (Konak): 1992-2018 yıllarında PKK/KCK terör örgütü mensupları ile irtibatlıydı. Kardeşi 1997 yılında öldürülen bir terörist.

Dilovası’nın gözdeleri

SP'de, sadece Doğu ve Güney Doğu değil, Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde de çok sayıda HDP’li ya da PKK’lı isimlere yer verilmesi dikkat çekti. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde HDP’li Metin Dalgalı, Fatma Yıldırım, Serkan Ongül ve Turan Tekgül, SP tarafından aday gösterildi. Kırklareli Lüleburgaz’da eski DEHAP üyesi Servet Doğan, Tekirdağ Çorlu’da kardeşi çatışmada öldürülen Zeynep Çetin, Edirne’de DTP’li İrfan Korkusuz, Muğla Köyceğiz’de Kenan Arzak, Antalya Kepez’de daha önce terörden tutuklanan Fesih Akdemir ve Aydın Efeler’de erkek kardeşi PKK’nın dağ kadrosunda olan İlyas Avcı SP'nin gözdeleri oldu. Kayseri İncesu’da 2007 yılında gözaltına alınıp salınan Tekin Kaya ile Ankara Mamak’da terör örgütüne müzahir kurum ve kuruluşların eylemlerine katılan Bayram Güney de SP’lilerden.

İşte kirli liste

  • resized_7c6e2-e8008698chplogoyeni.jpg
  • HAKKARİ
  • * Murat Kopartan (Yüksekova)
  • * Aram Koparan (Merkez)
  • * Cevdet Özdemir (Merkez İlçe Durankaya Beldesi)
  • * Ayfer Koparan (Merkez İlçe Durankaya Beldesi)
  • * Süleyman Ayhan (Yüksekova)
  • * Kamuran Çallı (Merkez İlçe Durankaya Beldesi)
  • * Orhan Aksaç (Çukurca)
  • * Levent Ayhan (Yüksekova)
  • * Mehmet Kazım Arslan (Şemdinli)
  • * Sidar Çivi (Merkez İlçe)
  • * Nevruz Aksaç (Çukurca)
  • * Enes Arslan (Merkez İlçe)
  • * Gıyasettin Ceyhan (Merkez İlçe)
  • * Kemal Güler (Yüksekova Büyükçiftlik)
  • * Reşit Geylan (Şemdinli)
  • * İsmet Uysal (Şemdinli)
  • * Abdulhaluk Atabak (Şemdinli)
  • * Mikail Ecer (Çukurca)
  • * Alihan Kalkan (Çukurca)
  • * Fevziye Aksaç (Çukurca)
  • * Kasım Çiftçi (Merkez İlçe)
  • * Şükrü Ecer (Çukurca)
  • * Burhan Yanık (Yüksekova)
  • * Mayyet Aydemir (Çukurca)
  • * Rukiye Erol (Merkez ilçe)
  • * Mehmet Selim Bilici (Yüksekova)
  • * Abdulhamit Alkan (Çukurca)
  • ADIYAMAN
  • * Abuzer Kaplan (Çelikhan)
  • * Abuzer Aydın (Yaylakonak)
  • AĞRI
  • * Mehmet Gündüz (Taşlıçay)
  • * Ali Çiftçi (Diyadin)
  • * Ali Eşref Tutmaz (Patnos)
  • * Ali Yavuz (Hamur)
  • * Kartal Sarı (Merkez İlçe)
  • * Muzaffer Yıldız (Patnos)
  • ANKARA
  • * Kenan Güler (Mamak)
  • * Hikmet Tanıl (Çankaya)
  • ANTALYA
  • * Ramazan Gökalp (Kepez)
  • * Nesibe Bahadır (Kepez)
  • * Mehmet Tunç (Muratpaşa)
  • * Abdulbaki Karaağaç (Kepez)
  • BİNGÖL
  • * Daimi Göze (Yedisu)
  • * Orhan Koşar (Solhan)
  • * Mehmet Ayna (Yayladere)
  • * Fikret Aydın (Yayladere)
  • BİTLİS
  • * Uğur Özaydınlı (Merkez ilçe)
  • * Ferhat Uğur (Hizan)
  • * Ahmet Peyal Sönmez (Tatvan)
  • * Celal Coşkun (Ahlat)
  • BURSA
  • * Asker Karataş (Nilüfer)
  • ÇANKIRI
  • * Ercan Bingöl (merkez ilçe)
  • DİYARBAKIR
  • * Süleyman Bağlam (Kayapınar)
  • * Cihan Çetin (Bismil)
  • * Abdüllatif Bayhan (Lice)
  • ELAZIĞ
  • * Ali İnci (Alacakaya)
  • ERZİNCAN
  • * Esra Polat (Tercan)
  • ERZURUM
  • * Yusuf Aytekin (Çat)
  • GAZİANTEP
  • * Adnan Erol (Şehitkamil)
  • * Recai Yılmaz (Şehitkamil)
  • * Mustafa Kocaer (Şehitkamil)
  • * Nafi Demir (Şehitkamil)
  • * Musa Aydın (Şehitkamil)
  • * Hasan Sevim (Şehitkamil)
  • * Nizamettin Özseven (Şehitkamil)
  • * Kasım Şan (Şehitkamil)
  • * İsmail Demir (Şahinbey)
  • * Hurşit Besle (Şahinbey)
  • * Hüseyin Keskin (Şahinbey)
  • * Sinem Erener Ballan (Şahinbey)
  • * Birgül Yıldırım (Şahinbey)
  • * Ramazan Demir (Şahinbey)
  • * Abdullah Kaplan (İslâhiye)
  • * Remzi Şahin (Islahiye)
  • MERSİN
  • * Mehmet Seyitalioğlu (Toroslar)
  • * Ali Dinsever (Tarsus)
  • * Hayrettin Yıldız (Toroslar)
  • * Mahmut Tanış (Toroslar)
  • * Sedat Aykanat (Tarsus)
  • * Eren Türker (Toroslar)
  • * Ercan Alp (Toroslar)
  • * Hıdır Berk (Toroslar)
  • * Yeter Güzel (Toroslar)
  • * Zahide Yavuz (Toroslar)
  • * Cejna Saruhan (Toroslar)
  • * Nizameddin Bozkurt (Toroslar)
  • * Şenay Kızmaz (Tarsus)
  • * Ayşe Sertkaya (Toroslar)
  • KARS
  • * İhsan Karakurt (Sarıkamış)
  • * İsmail Yıldırım (Selim)
  • * Güven Çelik (Merkez)
  • * Ali Bilgin (Selim)
  • KAYSERİ
  • * Zeynep Coşar (Sarız)
  • KIRKLARELİ
  • * Gürkan Umut (Pehlivanköy)
  • KOCAELİ
  • * Alaattin Enül (Kartepe)
  • * Metin Bütün (Gebze)
  • * Zakire Dündar Aydın (Gebze)
  • * Esat Alioğlu (Kartepe)
  • * Mehmet Emin İnce (Gebze)
  • * Ferzende Yakın (Gebze)
  • * Meliha Özgönen (Darıca)
  • * Erol Ada (Darıca)
  • * Osman Kurum (Gebze)
  • * Çetin Yaman (Çayırova)
  • KONYA
  • * Haydar Çoban (Kulu)
  • * Bülent Kazan (Kulu)
  • * Jiyan Huri Yalçın (Kulu)
  • * Nihat Yılmaz (Kulu)
  • * Mustafa Aykut (Kulu)
  • * İbrahim Ercan (Kulu)
  • * Hamide Rüstemoğlu (Kulu)
  • KAHRAMANMARAŞ
  • * Abdullah Demir (Pazarcık)
  • * Ali Kocahal (pazarcık)
  • MARDİN
  • * Mehmet Halil Dursun (Dargeçit)
  • * Şeyhmus Kaya (Nusaybin)
  • * Abdulkerim Yıldız (Mazıdağı)
  • * Hıdır Altun (Savur)
  • * Abdülhakim Yükkol (Dargeçit)
  • * Mehmet Seyhan (Dargeçit)
  • * Mikail Süer (Kızıltepe)
  • * Metin Doğanay (Midyat)
  • MUĞLA
  • * Erhan Çetinkaya (Menteşe)
  • MUŞ
  • * Fehmi Demirtaş (Korkut)
  • * Halim Akbal (Varto)
  • * İsmail Gündüz (Bulanık)
  • * Ayhan Işık (Varto)
  • SAKARYA
  • * İlhami Zor (Serdivan)
  • SİİRT
  • * İzzet Canbulat (Baykan)
  • * Tevfik Macit (Merkez)
  • * Kadri Bilgiz (Şirvan)
  • * Yusuf Ayaz (Kurtalan)
  • * Yusuf Çelik (Şirvan)
  • * Muammer Canbulat (Baykan)
  • TEKİRDAĞ
  • * Abdullah Yaman (Ergene)
  • * Suat Sarı (Marmara Ereğlisi)
  • TUNCELİ
  • * Şah Yusuf Düzgün (Merkez)
  • * Şenol Mutlutürk (Merkez)
  • * Özgün Anlaş (Pertek)
  • * Cemşi Tokmak (Ovacık)
  • * Özcan Gökbaş (Nazımiye)
  • * Mustafa Gel (Pertek)
  • * Muzaffer Yerlikaya (Ovacık)
  • * Cemalettin Aytaç (Merkez)
  • * Hasan Arslan (Mazgirt)
  • * Ziya Gür (Ovacık)
  • ŞANLIURFA
  • * Turan Seyrek (Viranşehir)
  • VAN
  • * Husret Akyol (Çatak)
  • * Yaver Öztürk (Saray)
  • * Yemen Korkmaz (Başkale)
  • * İsmet Baran (Gevaş)
  • KIRIKKALE
  • * Kudret Dilmaç (Balışeyh)
  • BATMAN
  • * Mesut Çelik (Sason)
  • * İrfan Erdem (Merkez)
  • * Hamza Özdemir (merkez)
  • * Şerif Baytar (Merkez)
  • * Mehmet Kasal (Kozluk)
  • * Aslan Gürkan (Merkez)
  • ŞIRNAK
  • * Abdullah Üren (Uludere)
  • * Şerif Kerimoğlu (Uludere)
  • * Çetin Özcan (Merkez)
  • * Selman Doğru (Cizre)
  • * Mehmet Sıddık Uğur (Merkez)
  • * Muammer Salgut (Cizre)
  • ARDAHAN
  • * Volkan Ünver (Merkez)
  • * Onur Yılmaz (Merkez)
  • IĞDIR
  • * İbrahim Onay (Merkez)
  • * Zeki Erdoğan (Merkez)
  • * Nurettin Yalçın (Merkez)
  • * Sedar Ağgün (Merkez)
  • * Yusuf Övünç (merkez)
  • OSMANİYE
  • * Ahmet Şenful (Toprakkale)
  • resized_e39ff-e1c50f91saadetpartisilogosu.jpg
  • ADIYAMAN
  • * Halil İbrahim Karabudak (Çakırhüyük Belde)
  • * Nayle Çalışkan (Merkez)
  • * Memet Tercan (Merkez)
  • * Sevcan Bağırcı (Merkez)
  • * Ali Sadık Turanlı (Kahta)
  • * Hüseyin Gemici (Merkez)
  • * Abuzer Akgün (Merkez)
  • * Mahmut Sert (Merkez)
  • * Haydar Gözel (Merkez)
  • * Osman Özbek (Kahta)
  • * Kemal Alagöz (Merkez)
  • * Abdurrahman Yıldırım (Merkez)
  • * Kemal Kaşıyuğun (Merkez)
  • AĞRI
  • * Cemil Arslan (Tutak)
  • * Mehmet Reşit Dırbas (Tutak)
  • * İbrahim Arslan (Tutak)
  • * Şirin Kaya (Patnos)
  • * Erkan Demirel (Tutak)
  • * Umut Kılıç (Patnos)
  • ANKARA
  • * Bayram Güney (Mamak)
  • ANTALYA
  • * Fesih Akdemir (Kepez)
  • ARDAHAN
  • * Özkan Karakaya (Merkez)
  • AYDIN
  • * Rıza Orak (Nazilli)
  • * İlyas Avcı (Efeler)
  • BATMAN
  • * Bedri Orçu (Beşiri)
  • * Şabettin Işık (Balpınar)
  • * Gülşeni Cemal Yıldız (Balpınar)
  • * İkram Ekmiş (Balpınar)
  • * İslam Ekmiş / Balpınar Belde
  • BİNGÖL
  • * Azaddin Çimendur (Sancak)
  • * Abdurrahman Kılıç (Solhan)
  • BİTLİS
  • * Lokman Özdemir (Hizan)
  • * Mithat Yılmaz (Hizan)
  • * Engin Eskin (Tatvan)
  • * Mehmet Sıddık Karael (Güroymak)
  • BURSA
  • * Mahmut Göktepe (Yıldırım)
  • DİYARBAKIR
  • * Çetin Arzu (Çınar)
  • * Burhan Çelik (Hani)
  • * Samiye Türker (Bismil)
  • * Serkan Karaş (Yenişehir)
  • * Bayram Yakut (Çınar)
  • * Erdem Torğul (Çüngüş)
  • EDİRNE
  • * İrfan Korkusuz (Havsa)
  • ELAZIĞ
  • * Ramazan Gürbüz ( Yazıkonak)
  • * Mustafa Mutlu (Karakoçan)
  • * Mehmet Alten (Karakoçan)
  • * Yahya Coşkun (Arıcak)
  • ESKİŞEHİR
  • * İbrahim Atıcı (Tepebaşı)
  • IĞDIR
  • * Zeki Temel (Tuzluca)
  • * Yaşar Tutulmaz (Merkez)
  • KAYSERİ
  • * Tekin Kaya (İncesu)
  • KIRKLARELİ
  • * Servet Doğan (Lüleburgaz)
  • KOCAELİ
  • * Metin Dalğalı (Dilovası)
  • * Fatma Yıldırım (Dilovası)
  • * Serkan Ongül (Dilovası)
  • * Turan Tekgül (Dilovası)
  • MUĞLA
  • * Kenan Azrak (Köyceğiz)
  • ŞIRNAK
  • * Emin Bayram (Uludere)
  • TEKİRDAĞ
  • * Zeynep Çetin Özkütükçü (Çorlu)
  • VAN
  • * Hüseyin Ataş (İpekyolu)
  • * Nezir İpek (Tuşba)
  • SİİRT
  • * İlhan Aydın (Gökçebağ)
  • * Necmettin Yalmaç (Şirvan)
  • * Kerem Gündoğan (Şirvan)
  • * Nureddin Demir (Gökçebağ)
  • * Ersin Andaç (Şirvan)
  • * Cüneyt Ödümlü (Merkez)
  • * Nurettin Ödümlü (Şirvan)
  • * Naci Çelik (Şirvan)
  • MUŞ
  • * Tevfik Akkaya (Bulanık)
  • * Nesim Gemli (Malazgirt)
  • * Miraç Çetin (Malazgirt)
  • * Abdurrahman Çakal (Konakkuran)
  • * Aydın Söylemez (Kızılağaç)
  • * Selahattin Balkan (Yaygın)
  • * Sedat Özmen (Konukbekler)
  • * Miraç Çetin (Malazgirt)
  • * Metin Demirbaş (Konakkuran)
  • MERSİN
  • * Abdulselam Demir (Tarsus)
  • TRABZON
  • * Vahap Çakmak (Çaykara)
  • GİRESUN
  • * Necmettin Şahin (Güce)

Kaynak: Yeni Şafak

big_260319_0930.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum