35 yıl hapis cezası olan şahıs Konya'daki o hastanenin kameralarından tespit edildi

Konya’da hakkında kesinleşmiş 35 yıl hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan suç makinesi M. U. (27) arkadaşının kimliği ile kayıt yaptırdığı otel odasında polisin operasyonu sonucu yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, yaralama, basit yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve buna benzer 19 suç kaydı bulunan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M. U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

HASTANE KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri'nin yapmış olduğu çalışmalarda, şahsın yakın arkadaşlarının 25 Kasım Günü Anıt Hastanesinde tedavi gördüğü tespit edildi. Hastanenin o güne ait görüntüleri incelendiğinde M. U. isimli şahsın da hastanede olduğu, yanında bulunan bayan şahsın hastanede tedavi gördüğü tespit edildi.

LÜKS OTELDE BAŞKA İSME AİT KİMLİKLE YAKALANDI

Hastane kayıtlarından kimlik bilgileri tespit edilen bayan şahsın Selçuklu İlçesi Beyşehir Çevreyolu üzerinde bir otelde kaldığı öğrenildi. Otelde yapılan araştırmada bayan şahsın yanında M.İ.K. isimli birinin kaldığı ancak M.U.'nun sahte kimlik kullanacağı düşünülerek polis ekiplerince otele operasyon düzenlendi.

Otel odasında yakalanan M.U.'nun yapılan üst aramasında otel kayıtlarında kullandığı başka isme ait kimlik çıktı. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.U. işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.