30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

"30 Ağustos Zafer Sürüşü" etkinliği kapsamında, Silivri'den Edirne'ye yola çıkan Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği üyeleri, Kırklareli'ye ulaştı

KIRKLARELİ (AA) - "30 Ağustos Zafer Sürüşü" etkinliği kapsamında Silivri'den Edirne'ye yola çıkan Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği üyeleri, Kırklareli'ye geldi.

Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Silivri'den Edirne'ye "30 Ağustos Zafer Sürüşü" etkinliği düzenledi.

Silivri'den yola çıkan motosiklet grubu, Marmaraereğlisi, Çorlu ve Tekirdağ güzergahını geçerek Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine ulaştı.

Kent girişinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince karşılanan grup, Yeni Sanayi Sitesi parkında mola verdi.

- "Türkiye'nin en büyük sürüşüne imza atmayı düşünüyoruz"

Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği Lüleburgaz Sözcüsü Murat Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliği Trakya'daki motosiklet kulübü ve dernekleriyle birlikte düzenlediklerini söyledi.

Silivri'den başlayan etkinliğin 200 kilometre yol katedildikten sonra Edirne'de son bulacağını ifade eden Akgül, bunun Türkiye'de grup halinde yapılan "en büyük" sürüşü olduğunu belirtti.

Gruba geçiş güzergahlarında başka motosiklet sürücülerinin de katıldığını aktaran Akgül, "30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Trakya'daki tüm motosiklet gruplarını toplandık. Bu etkinlikte Trakya ve Türkiye'nin en büyük sürüşüne imza atmayı düşünüyoruz. Motosiklet bir tutkudur. Biz de tutkuyu kurallara uyarak hep beraber yaşamak için bir araya toplandık. Çok mutluyuz. Hele bu özel günde bir arada olmak bizleri çok mutlu etti." diye konuştu.

Daha sonra Edirne'ye hareket eden gruba, kent merkezinden geçtiği sırada bazı vatandaşlar el sallayarak ve alkışlayarak destek verdi.

Etkinlik, grubun Edirne'ye ulaşmasıyla sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :