240 öğrenciyle 100. Yıl

240 öğrenciyle 100. Yıl

Eskişehir’de 240 lise öğrencisi “100. Yıl” yazıp Türk bayrağı açtıkları anlar dron ile havadan görüntülendi.

Eskişehir'de Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkileyici bir gösteri, 240 lise öğrencisi tarafından "100. Yıl" yazısı ve Türk bayrağının açılmasıyla taçlandı. Tepebaşı ilçesinde yer alan okulda, 9. ve 10. sınıf öğrencileri yaklaşık bir aylık bir hazırlık sürecinin ardından bu özel etkinliği düzenlediler.

Bu görkemli gösteri, dronlar kullanılarak havadan kaydedildi. Öğrencilerin el birliğiyle oluşturduğu "100. Yıl" yazısı ve Türk bayrağı, havadan çekilen görüntülerle adeta bir sanat eseri gibi görünüyordu. Görüntüler, izleyicileri etkileyen ve gurur duyulan bir anı oluşturdu.

Bu etkinlik, öğrencilerin birlikte çalışma, koordinasyon ve yaratıcılık yeteneklerini sergiledikleri bir örnek oluşturdu. Aynı zamanda milli birlik ve beraberlik duygularını simgeleyen Türk bayrağı, bu güzel etkinliğin önemli bir parçasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.