24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.24 Kasım Öğretmenler Günü’nün, tüm öğretmenlere...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün, tüm öğretmenlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Vali Meral, öğretmenlerin, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade etti.

Milletin her bir ferdinin kendisi ve çocukları için öğretmenlere şükran borcu olduğunu aktaran Meral, şunları kaydetti:

"İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet, bir kültür inşasıdır. Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı bu anlamda da yetiştiren insanlar olarak görüyor, kendilerinden böyle bir gayret bekliyoruz. Bu nedenledir ki, geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, öğretmenlerimize düşüyor. Bu anlamlı günde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarımızın ve emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :