23 Nisan programı nasıl olacak?

23 Nisan programı nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan programla korona virüs salgını nedeniyle evlerinde olan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuklar Bayramını EBA TV'de kutlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan programla korona virüs salgını nedeniyle evlerinde olan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuklar BayramıEBA TV'de kutlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada," Dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de devam eden Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle öğrencilerimizin uzaktan eğitim yoluyla eğitimlerine devam etmeleri kararı alınmış ve 23 Mart 2020 tarihinde başlatılan uzaktan eğitim çalışmaları 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yıl dönümünde millî iradenin en önemli göstergesi olan “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” sözünün yol göstericiliğinde kutlamaktayız.

Salgın nedeniyle 23 Nisan’da da evlerinde kalmak zorunda olan çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı daha da coşkulu, neşeyle ve sevinçle kutlayabilmeleri için Bakanlığımızca çeşitli etkinlikler ve TRT EBA TV’den de yayınlanmak üzere "100. Yıl Kutlama Programı Özel Yayını" hazırlanmıştır.

23nisan.jpg

Bakanlığımızca gerçekleştirilen söz konusu çalışmaların yanı sıra çocuklarımızın bayram sevinçlerini öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte daha da coşkulu yaşamalarını sağlayabilmek için ilinizdeki tüm resmî/özel okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarımızda ekte yer alan programın uygulanması ve bu bağlamda Valiliğinizce gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :