2024 MEB-EKYS Başvuru ve Sınav Tarihleri Açıklandı

2024 MEB-EKYS Başvuru ve Sınav Tarihleri Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 MEB-EKYS için başvuru tarihlerini duyurdu. 18 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleşecek sınav için adaylar, 4-11 Ocak tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) tarihini ve başvuru sürecini açıkladı. 2024 MEB-EKYS, 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılacak. Adaylar, sınava katılmak için 4-11 Ocak tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvurular, 4 Ocak 2024'ten itibaren saat 10.00'dan sonra ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapılabilir.

Sınav sonuçları, 8 Mart 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ve mobil uygulamasından takip edebilecekler.

MEB, adaylara sınav öncesinde gerekli hazırlıkları yapmaları ve başvuru sürecini dikkatlice takip etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Sınav, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumları için yönetici pozisyonlarına atanmak isteyen adaylar için önemli bir aşamayı temsil ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.