1984 Doğumlu Oğlu mu Var?

1984 Doğumlu Oğlu mu Var?

Türk oyuncu Metin Akpınar'ın, uzun süre sakladığı evlilik dışı ilişkiden doğma ikiz kızlarına ek olarak 1984 doğumlu gayrimeşru oğlu olduğu iddia ediliyor.

Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan İkiz Kızları

Ünlü Türk oyuncu Metin Akpınar, uzun yıllar boyunca sakladığı sırlarıyla gündemde. 35 yıl sonra, Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden doğma Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Bu gizli kimlikleri uzun yıllardır koruduğu iddia edilen Akpınar, babalık davasıyla mahkemelik oldu.

Metin Akpınar, "36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler" şeklinde iddiaları kabul ederek olayı duyurdu.

Metin Akpınar'ın İddialı Gayrimeşru Oğlu

Metin Akpınar'ın sırları sadece ikiz kızlarıyla sınırlı değil gibi görünüyor. "Felaket tellalı" olarak bilinen gazeteci Onur Akay, Akpınar'ın 1984 doğumlu gayrimeşru bir oğlu olduğunu iddia etti. Oğlunun ismi de Metin olduğu ve Almanya'da yaşadığı belirtiliyor.

Metin Akpınar'ın bu gizli kimliği konusunda sessiz kalmış olabileceği belirtiliyor, ancak ailesi ve çevresi, genç Metin'in babalık davası açması gerektiğini düşünüyor. Onur Akay, "Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Aile ve İkizlerin Beklentileri

Metin Akpınar'ın bu gizli sırları, ailesi ve çevresi arasında bir dava sürecini de beraberinde getiriyor. Genç Metin'i büyüten aile, onun babası Metin Akpınar'a karşı babalık davası açmasını istiyor. Bu gelişmeler, Metin Akpınar'ın Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün bir sinema filmine konu olacağı spekülasyonlarını beraberinde getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.