19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Denizlili milli sporcular için Pamukkale'de balon turu düzenlendi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla balonlarla Pamukkale turu gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediyesince "Milli Mücadele'nin 100. Yılı" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kentte milli forma giyerek başarı elde eden sporcularla Kocaçukur mevkisinde bir araya gelindi. Uçuş öncesinde balonlara Atatürk posteri ve Türk bayrakları asıldı.

Verilen eğitimin ardından görevlilerin yardımıyla balonlara binen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve milli sporcular, yaklaşık 1500 metre yükseklikten Pamukkale'nin eşsiz güzelliğini izleme fırsatı buldu.

Örki, balonda gazetecilere yaptığı açıklamada, milli sporculara ilginç bir bayram hediyesi vermek amacıyla balon turu düzenlediklerini söyledi.

Kenti çeşitli branşlarda başarıyla temsil eden ve milli takım seviyesine ulaşan sporcuları ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Örki, "Bugün 19 Mayıs ve ülkemiz için önemli günlerden birisi. 19 Mayıs'ı adına yakışır şekilde Denizli'nin gururu olan gençlerimizle birlikte kutlayalım istedik." dedi.

Sporcuları taşıyan balon, 40 dakikalık tur sonrası Pamukkale Mahallesi'ne indi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :