19 ayrı suçtan aranıyordu! Konya'da sahte ehliyet verdiği polislere yakalandı

19 ayrı suçtan aranıyordu! Konya'da sahte ehliyet verdiği polislere yakalandı

Konya'da polis denetiminde sahte sürücü belgesi veren 1 kişi yakalandı. İsmail B.'nin çoğunluğu 'dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' olmak üzere 19 ayrı suçtan yakalama kararı ve 18 yıl 9 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı

Konya'nın Sarayönü ilçesinde polis denetimlerinde sahte sürücü belgesi veren 1 kişinin suç dosyası kabarık çıktı. Gerçek kimliğinin belirlenmesiyle toplam 19 suçtan yakalaması ve kesinleşmiş 18 yıl 9 ay hapis cezası ile arandığı tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanabilmesi için yaptığı çalışmalar sırasında Tahir Çelik Caddesi üzerinde bir kişinin kimlik kontrolünü yaptı. Şahıs C.M. adına tanzim edilen sahte sürücü belgesini ibraz ederken, yapılan araştırmada gerçek kimliğinin İsmail B. (45) olduğu ortaya çıktı. Şüpheli İsmail B.'nin büyük çoğunluğu "dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" olmak üzere 19 suçtan yakalaması ve kesinleşmiş 18 yıl 9 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Şahıs yakalanırken, sahte sürücü belgesinden dolayı resmi belgede sahtecilik suçundan tahkikat evrakı tanzim edilerek gözaltına alındı.

19 ayrı suçtan aranıyordu! Konya'da sahte ehliyet verdiği polislere yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.