18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Letonya’yı Konya'da mağlup etti

18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Letonya’yı Konya'da mağlup etti

Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden ay-yıldızlılar, klasman maçında karşılaştığı Letonya'yı 65-51'lik skorla mağlup etti

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden ay-yıldızlılar, klasman maçında karşılaştığı Letonya'yı 65-51'lik skorla yendi.

18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası klasman maçında Letonya ile karşılaştı. Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ay-yıldızlıların 34-20'lik üstünlüğüyle tamamlanırken, milliler müsabakayı da 65-51'lik skorla kazandı.

Millilerde; Ceren Akpınar 18, Elif İstanbulluoğlu 15, Ece Erginay 14 sayı kaydetti. Letonya'da ise Krista Lukasevica 10 sayıyla oynadı.

18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, şampiyonayı 5. tamamlayacak takımın belirleneceği klasman maçında yarın saat 20.30'da Macaristan ile karşılaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.