"15 Temmuz'da Gazi Şehrin Direnişi" fotoğraf yarışması

"15 Temmuz'da Gazi Şehrin Direnişi" fotoğraf yarışması

Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kentteki direnişi anlatan fotoğraflardan oluşan yarışma düzenleyecek- Dereceye girecek yarışmacılara bin ile 5 bin TL arasında ödül verilecek

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine yönelik, "15 Temmuz'da Gazi Şehrin Direnişi" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesiyle ortak düzenlenecek yarışmayla Türkiye tarihinin en büyük badirelerinden birinin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca milli irade ve demokrasiye, birlik ve bölünmez bütünlüğe yönelik hain darbe teşebbüsünün, milletin ferasetiyle hangi koşullarda bertaraf edildiğinin anlatılması amaçlanıyor.

Bu kapsamda Gaziantep'te, "15 Temmuz'da Gazi Şehrin Direnişi" adıyla düzenlenecek fotoğraf yarışmasına profesyonel ve amatör fotoğraf çekenler, darbe girişimini en iyi yansıtan fotoğraflarıyla katılabilecek. Bir kişinin en fazla 3 fotoğrafla katılabileceği yarışma tek kategoride yapılacak ve dereceye girenlere bin TL ile 5 bin TL ödül verilecek.

Yarışmaya katılım için son tarih 30 Kasım olarak belirlendi. Seçici kurul tarafından belirlenecek fotoğraflar 12 Aralık'ta ilan edilecek, ödül töreni ise 25 Aralık'ta düzenlenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :