15 Temmuz şehitleri için hatim indirilecek

15 Temmuz şehitleri için hatim indirilecek

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için "Her şehide bir hatim" sloganıyla etkinlik düzenleyeceklerini...

 Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için "Her şehide bir hatim" sloganıyla etkinlik düzenleyeceklerini bildirdi.

Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçe Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanlar için "Her şehide bir hatim" sloganıyla etkinlik yapılacağını belirtti.

Belediye öncülüğünde yapılacak bu etkinlikle 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında şehit düşenler için ayrı ayrı hatim indirileceğini dile getiren Karahan, şunları kaydetti:

"O gece şehit düşen 248 kardeşlerimizin ruhlarına hediye edeceğimiz hatmi şerif organizasyonunu başlattık. İnşallah 248 şehidimiz için 248 hatmi şerif okuyacağız. O günü unutturmamak adına ise belediyemizin girişine dev bir ekran koyarak, o gece yaşanan olayların fotoğraflarını vatandaşlarımıza bugünden itibaren izlettirmeye başladık."

- Anıt tamamlanmak üzere

Karahan, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda yaptırılan Şehitler Anıtı'nın tamamlanmak üzere olduğunu ve son rötuşlarının yapıldığını da belirterek, "15 Temmuz’un senei devriyesinde, tüm halkımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanına bekliyorum. Hatimlerimizin duasını da o gece meydan da gerçekleştireceğiz." dedi.

15 Temmuz şehitleri için hatim indirilecek

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :