15 Temmuz NEÜ'de analiz edilecek

15 Temmuz NEÜ'de analiz edilecek

Necmettin Erbakan Üniversitesinde "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Analizi, Yaşananların Geleceğe Etkileri" paneli düzenlenecek

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesince (NEÜ), alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla, "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Analizi, Yaşananların Geleceğe Etkileri" paneli düzenlenecek.

NEÜ'den yapılan açıklamaya göre, Meram Tıp Fakültesi Asım Duman Konferans Salonu'nda, 14 Temmuz Cuma günü düzenlenecek panelde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi derinlemesine masaya yatırılacak.

Etkinliğe, Liberal Düşünce Topluluğu kurucularından İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Yorktown Internet ve Center For New Europe üyesi Prof. Dr. Atilla Yayla, Takvim Gazetesi köşe yazarı Ekrem Kızıltaş, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Alkan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kudret Bülbül ile Akademik Orta Doğu Dergisi editörlüğü ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şahin panelist olarak katılacak.

Alanında uzman panelistler, yaptıkları analizlerle, 15 Temmuz'dan çıkarılması gereken dersleri anlatacak.

Panel vatandaşların katılımına açık olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :