15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

ANKARA (AA) -Şereflikoçhisar'da meslek odaları 15 Temmuz darbe kalkışmasının birinci yıl dönümü nedeniyle ortak basın açıklaması yaptı.Ticaret Odası...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar'da meslek odaları 15 Temmuz darbe kalkışmasının birinci yıl dönümü nedeniyle ortak basın açıklaması yaptı.

Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı ile Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mithat Şen düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla 15 Temmuz darbe kalkışmasını bir kez daha lanetledi.

15 Temmuz 2016 hain FETÖ darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçtiği anımsatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu ülkenin bekası için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimiz minnetle anıyoruz. Yüce Mevla'dan dileğimiz, ülkemizi bir daha böyle hain bir girişime maruz bırakmaması ve ülkemizin, milletimizin, cumhuriyetimizin ve bayrağımızın ilelebet payidar olmasıdır. Bu millet tarih boyunca sayısı ifade edilmeyecek kadar çok kahraman çıkartmıştır. Kahramanlar kurşuna ve tanklara karşı gövdelerini siper etmişler, tankların önüne yatmışlardır. Bu kadar ulvi bir davranış ancak bu ülkenin evlatlarına yakışır. Onun içindir ki bu ülkenin vatandaşı olmak en büyük onurumuzdur. Bu hain darbe girişimine bulaşanları ise lanet ve nefretle kınıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :