15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Vali Ceylan :- "Halkımız hiçbir zaman ülkemizde hainlerin emellerine ulaşamayacağını tüm dünyaya gösterdi"

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz'a ilişkin, "Halkımız hiçbir zaman ülkemizde hainlerin emellerine ulaşamayacağını tüm dünyaya gösterdi." dedi.

Vali Ceylan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, kentteki camilerden okunan selayı vatandaşlarla birlikte dinledi.

Alanda toplanan vatandaşlarla da sohbet eden Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk halkının milli iradesine ve vatanına her zaman sahip çıkacağını söyledi.

Hain darbe girişimine karşı halkın her zaman devletin yanında yer alacağına inandığını belirten Ceylan, şunları kaydetti :

"15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminin püskürtülmesinin birinci yılında Tekirdağ ilimizde demokrasiye, milli iradeye sahip çıkan vatandaşımızın bugün aynı inançla, aynı ruhla meydanları doldurarak yine demokrasinin bekçisi olduğunu bir kez daha haykırdı. Halkımız hiçbir zaman ülkemizde hainlerin emellerine ulaşamayacağını tüm dünyaya gösterdi. Halkımız bugünkü etkinliklerle bir kez daha vatanına olan bağlılığını ispat etmiştir. Anlamlı ve bir o kadar değerli bir katılım oldu. İnşallah 15 Temmuz'u o hain darbe girişimini unutmayacağız ve unutturmayacağız. Halkımız 249 şehidimizin ve gazilerimizin bize emanet ettiği bu kutsal toprakları ilelebet hür ve bağımsız bir şekilde gelecek nesillere aktarmak için çalışacaktır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler