Zidane ve Hagi'yi örnek alıyorum

Zidane ve Hagi'yi örnek alıyorum

Atiker Konyasporlu futbolcu Musa Araz, İsviçre Milli Takımı ile A Milli Futbol Takımı arasında tercih yapma durumunda Türkiye'yi seçeceğini söyledi.

2010'dan bu yana İsviçre Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Musa, İsviçre ve Türkiye arasında A takım tercihi yapma durumunda kararının ne olacağı sorusuna, "6 aydır Türkiye'de oynuyorum. Türkiye'de futbol ortamı çok iyi. Teklif gelmesi halinde A Milli Takım'a 'hayır' demem çok zor. İki ülkenin de çağırması durumunda tercihimi Türkiye'den yana kullanacağım" cevabını verdi.

EMRE BELÖZOĞLU İYİ OYNUYOR

Musa Araz, futbolcu olarak Zinedine Zidane ve Gheorghe Hagi'yi örnek aldığını ifade etti. Şu an İspanyol ekibi Real Madrid'in teknik direktörlüğünü yapan Zidane'ın futbolculuğu dönemindeki videolarını sürekli izlediğini söyleyen Musa, "Dünya futbolunda Zidane ve Hagi'yi örnek alıyorum. Küçükken Hagi'yi de çok izlerdim. Ailece onu çok severdik. Türkiye'de de Emre Belözoğlu ilerlemiş yaşına rağmen çok iyi oynuyor. Ona karşı oynamak çok özel" şeklinde görüş belirtti.

 DAHA SAĞLAM YERE BASIYORUM

Kendisi için takımın başarılı olmasının önemli olduğunu vurgulayan Araz, “ Benim için gerçek anlamda önemli olan, takımın başarısı. Takım başarılı olduğunda siz de başarılısınız demektir. Geldiğim zaman açıkçası bu kadar istikrarlı bir performans göstereceğimi ve sürekli oynayacağımı düşünmüyordum. Her maç oynamak bir futbolcu için gerçek anlamda pozitif bir durum. Oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Nerden geldiğimi biliyorum ve bunu hiçbir zaman unutmuyorum. Ayaklarım yerden kesilmiyor. Daha sağlam yere basıyorum.”