Konya AKOM'dan anında müdahale

Konya AKOM'dan anında müdahale

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), şehirdeki yoğun yağışlara anında müdahale ederek sürücülerin güvenli seyahatini sağlıyor.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), şehir genelinde etkili olan yağışların yol açabileceği olumsuzlukların önüne geçmek için aktif bir rol üstleniyor.

AKOM, sosyal medya platformları üzerinden trafik ve yol durumuyla ilgili anlık bilgilendirme yaparak sürücülerin daha güvenli seyahat etmelerine olanak sağladı.

a1.jpg

AKOM’un paylaşımları sırasıyla şöyle:

  • İlimizde etkili olan yağış nedeniyle Ahmet Yesevi Caddesi’ni Beyhekim Caddesi’ne bağlayan kavşak trafiğe kapatılmıştır. Sürücülerin alternatif yolları tercih etmeleri gerekmektedir.
  • AKOM koordinatörlüğünde ekiplerimiz görev başında yağışların etkilerini en aza indirmek için mücadele veriyor. An itibariyle bazı cadde ve kavşaklarda aksayan ulaşıma ekiplerimiz müdahale ediyor.
  • Doktor Sadık Ahmet Caddesi ile Veysel Karani Caddesi kesişiminde bulunan kavşakta trafik akışı tek şeritten sağlanacaktır. Gülistan Caddesi ile Ankara Caddesi kesişiminde bulunan kavşakta trafik akışı tek şeritten sağlanacaktır.
  • An itibariyle tüm cadde, sokak ve geçitlerde trafik akışı sağlanmaktadır.

a2.jpg

Son olarak yapılan açıklamada, AKOM ve Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu vurgulanarak, yağışların etkilerini en aza indirmek için sahada aktif bir şekilde çalıştıkları belirtildi. 35 araç ve 100 personelin 152 ihbara anında müdahale ettiği bilgisi paylaşıldı.

a3.jpg

AKOM ve KOSKİ ekiplerimiz 7/24 görev başında yağışların etkilerini en aza indirmek için mücadele veriyor. Sahada yağmura karşı hazır bulunan 35 araç ve 100 personelimize gün boyu 152 ihbar ulaşmış ve bu ihbarlara anında müdahale edilmiştir

AKOM'un hızlı ve etkili müdahalesi, şehirde yaşayanların güvenliğini sağlamak adına önemli bir rol oynuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler