Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yıldönümü

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yıldönümü

Sivas'ta zabıta personeli, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi zabıta personeli, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189. yıl dönümünü dolayısıyla Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarete Zabıta Müdürlüğü'nden sorumlu belediye başkan yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, zabıta müdürü Zekeriya Kayalı, birim amirleri ve memurlar katıldı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Aydın, bu personelin halkla sürekli iç içe olduğunu belirterek, "Zabıta teşkilatı toplu yaşamanın, huzurlu yaşamanın önemli teminatlarından birisidir. Kaldırım işgalleri, seyyarlar, gürültü, dilenciler, şehir içinde hayvan beslemek gibi durumların diğer insanları rahatsız etmemesi adına ekiplerimiz bunları kontrol atına alıyor" dedi.

Kayalı ise teşkilat olarak görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduklarını vurguladı. Halka hizmet ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için çaba gösterdiklerini aktaran Kayalı, "Kanun ve mevzuatlar çerçevesinde halkımıza hizmet noktasında sizlerden de büyük destek görüyoruz. Her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Zabıta Müdürlüğü personeli daha sonra kentte esnaflara karanfil dağıttı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı