Yozgat'ta ''Temel Girişimcilik" eğitimi

Yozgat'ta ''Temel Girişimcilik" eğitimi

Bozok Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü, “Temel Girişimcilik" eğitimi düzenledi

YOZGAT (AA) - Bozok Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından “Temel Girişimcilik" eğitimi düzenlendi.

Turizm Fakültesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen ve Genç Girişimciler Kulübü Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Böyükata tarafından verilen eğitime, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan 21 kişilik bir öğrenci grubu katıldı.

Prof. Dr. Böyükata, yaptığı açıklamada, programa katılan öğrencilerin, iş fikri geliştirme ve bunu proje tabanlı bir yaklaşımla iş planına dönüştürme süreçlerinde izlenecek teknik ve beceriler edindiklerini söyledi.

Programa katılan hevesli gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Böyükata, ''Öğrencilerimizin, ilgi duydukları alanlar ve yetenekleri doğrultusunda beceri ve donanım kazanmalarına katkıda bulunmak büyük huzur vermektedir. Akademik birikimlerin, ders dışı çalışmalar yoluyla, mezun olup gitmeden önce öğrencilerimize daha erken zamanlarda aktarılması, hem onların meslek hayatında başarılarına hem de ülke kalkınmasına katkı sağlayacaktır.şeklinde konuştu.

Eğitimlerde, İş Fikri Geliştirme ve Fikrin Kalitesi, İş Geliştirmede Durum Analizi, Sonuç Odaklı Stratejik İş Planı, İş Planının Projelendirilmesi ve Yazılması konuları çerçevesinde düzenlenen programda çoğunlukla uygulamalı ve etkileşimli yöntemlere yer verildi.

Eğitim sonunda 21 öğrenciye katılım belgesi verildi.


Yozgat'ta ''Temel Girişimcilik" eğitimi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler