YKS geç başvuruları 5-7 Mart arasında yapılacak

YKS geç başvuruları 5-7 Mart arasında yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvurular, 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları, 1 Şubat'ta başlamış ve 26 Şubat günü saat 23.59'da sona ermişti. Ancak, başvurusunu tamamlayamayan adaylar için ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından ek bir imkan sunuldu. Edinilen bilgilere göre, başvurusunu tamamlayamayan adaylar, 5-7 Mart tarihleri arasında geç başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Bu ek süre, başvurularını tamamlayamayan adayların mağdur olmamaları için sağlanmış bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Geç başvuruların 5-7 Mart tarihlerinde alınacak olması, adaylara daha fazla zaman tanıyarak sınav sürecine katılma şansını artırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.