"Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları Projesi"

"Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları Projesi"

TOÇEV tarafından TİM Maslak Show Center'da 9 Şubat'ta gerçekleştirilecek konserde, İpek Açar ve Semih Saygıner, Candan Erçetin ve Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç ve Cüneyt Çakır, Murat Dalkılıç ve Lale Orta, Selami Şahin ve Tümer Metin ile Funda Arar ve Se

İSTANBUL (AA) - Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" konserinde sahnede buluşturacak.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünü yaptığı ve provaları aylardır devam eden konser, 9 Şubat saat 21.00'da TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek.

Futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde düzenlenecek gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV'in çalışmalarını sürdürdüğü öğrenim merkezinin yapımına katkı sağlayacak.

- Kadroda revizyon

Konser için daha önce sahneye çıkacağı ilan edilen Mehmet Topal, Volkan Demirel, Olcan Adın, Burak Yılmaz ve Semih Kaya etkinlik takvimi sonrası belirlenen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları, Eda Erdem, Neslihan Demir ve Işıl Alben de maç ve kamp çalışmaları nedeniyle sahneye çıkamayacak.

Bu isimler yerine yıldızlar korosuna, Tanju Çolak, Metin Tekin, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Rıza Çalımbay, Tümer Metin, Semih Erden ile Türkiye’nin ilk kadın hakemi Lale Orta dahil oldu.

Konserde çocuklar için birlikte sahne alacak isimler ise şöyle:

"İpek Açar-Semih Saygıner, Candan Erçetin-Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç-Cüneyt Çakır, Zara-Serkan Balcı, Nükhet Duru-Abdullah Avcı, Murat Dalkılıç-Lale Orta, Ümit Besen-Çağla Büyükakçay, Nilüfer-Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç-Bülent Korkmaz, Kubat-Emre Belözoğlu, Eda Özülkü-Bekir İrtegün, Selami Şahin-Tümer Metin, Bülent Serttaş-Metin Tekin ve Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli-Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç-Tanju Çolak ve Funda Arar-Semih Erden."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler