Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor Projesi

Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor Projesi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül'ün başkanlığını yaptığı Sivas Hizmet Vakfınca yürütülen ve ailesi Sivas’ta ikamet eden lisans öğrencilerine...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül'ün başkanlığını yaptığı Sivas Hizmet Vakfınca yürütülen ve ailesi Sivas’ta ikamet eden lisans öğrencilerine yönelik yürütülen Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor Projesinin bu yıl ki bölümü tamamlandı.

Vali Gül, yaptığı yazılı açıklamada, kampanya kapsamında 2 bin lisans öğrencisine aylık 150 lira, dönem süresince bin 200 lira burs ödemesi yapıldığını, projenin yeni eğitim döneminde de devam edeceğini bildirdi.

Hayırseverlerin desteği ve proje ortaklarının katılımıyla Sivas’ta önemli bir çalışmanın hayata geçirilerek, gençlerin eğitimine küçük ama sürekli bir destek sağlandığına işaret eden Gül, şunları kaydetti:

"İnşallah bundan sonra bu proje daha geniş katılım ve destekle büyüyerek sürdürülür. Amacımız Sivaslı gençlerimizi özellikle üniversite eğitimi sırasında destekleyerek daha güzel şartlara kavuşmalarını temin etmektir. Sivas'ın ortak değeri olan vakfımız aracılığıyla bu kampanyaya katkı sunan herkese teşekkür ediyor, desteklerinin devam etmesini diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler