Yeni 'Haydar Dümen'imiz Hayırlı Olsun! Uzman Psikolog Esra Ezmeci Sosyal Medyada Gündemde

Yeni 'Haydar Dümen'imiz Hayırlı Olsun! Uzman Psikolog Esra Ezmeci Sosyal Medyada Gündemde

Sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularına ve itiraflarına yanıt veren psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki tavsiyeleriyle tanınan bir isim haline geldi. Sosyal medyada "yeni Haydar Dümen" olarak anılan Ezmeci, gelen ilginç sorulara verdi.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen çeşitli soruları ve itirafları yanıtlamaya devam ediyor. Binlerce takipçisi tarafından merakla beklenen Ezmeci'nin verdiği yanıtlar, sosyal medyada sıkça gündeme geliyor.

Ezmeci, gelen ilginç sorulara ve itiraflara açık yüreklilikle yanıtlar vererek, cinsellik, ilişkiler, ve psikolojik konular üzerine bilgi ve öneriler sunuyor. Takipçileri tarafından "yeni Haydar Dümen" olarak anılan Ezmeci, sosyal medyada adını duyurmaya devam ediyor.

esra-ezmeci-paylasimlari-1.jpg

Esra Ezmeci'nin sorulara verdiği yanıtlar, insanların cinsel sağlık ve psikolojik ihtiyaçları hakkında farkındalık yaratırken, onları bilinçli ve sağlıklı ilişkiler konusunda bilgilendiriyor. Ezmeci'nin uzmanlığı ve samimi yaklaşımı, sosyal medyada önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

İşte Esra Ezmeci'ye gelen bazı sorular ve cevapları

esra-ezmeci-paylasimlari-2.jpgesra-ezmeci-paylasimlari-3.jpgesra-ezmeci-paylasimlari-4.jpgesra-ezmeci-paylasimlari-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.