YEGEM’de eğitimler sürüyor

YEGEM’de eğitimler sürüyor

Yunusemre Belediyesi'nin iyi bir lise ve üniversite eğitimi almak isteyen 8. ve 12. sınıf ile mezun öğrencilerine yönelik kurduğu Yunusemre Gençlik Eğitim...

Yunusemre Belediyesi'nin iyi bir lise ve üniversite eğitimi almak isteyen 8. ve 12. sınıf ile mezun öğrencilerine yönelik kurduğu Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi'nde (YEGEM) 2023-2024 eğitim öğretim yılı uzman öğretmen kadrosuyla başladı.

YEGEM, 2023 - 2024 yılında eğitimlere başladı. Kayıtların devam ettiği kurumda kayıt yaptırmak isteyen 8. ve 12. sınıf ile mezun öğrenciler, Çağatay Uluçay İlkokulu karşısında bulunan YEGEM'e başvurabiliyor. Yeni dönem kayıtları hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "2023 - 2024 eğitim öğretim yılı uzman öğretmen kadrosuyla YEGEM'de eğitimlerimiz başladı. Yeni dönem kayıtlarımız da devam ediyor. Gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizi Çağatay Uluçay İlkokulu karşısında bulunan YEGEM'e bekliyoruz" dedi.

YEGEM’de eğitimler sürüyor

YEGEM’de eğitimler sürüyor

YEGEM’de eğitimler sürüyor

YEGEM’de eğitimler sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.