Yatabare tamam!

Yatabare tamam!

Atiker Konyaspor, uzun süredir uğraş verdiği Mustapha Yatabare transferini bitirdi. Malili forvetle kısa sürede imzaların atılacağı öğrenildi

 

Atiker Konyaspor, Mustapha Yatabare’yi bitirdi. Yeşil-beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği Mustapha Yatabare transferinde mutlu sona ulaştı. Malili futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

ÖZDİLEK DOĞRULADI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Yatabare transferini doğruladı. Özdilek, "Mustapha Yatabare ile anlaştık ama Türkiye’de imzalar atılmadan belli olmaz” diyerek temkini de elde bırakmadı. 1 forvet daha transfer etmek isteyen Atiker Konyaspor yönetiminin PFK Ludogorets Razgrad’da forma giyen Ruman forvet Claudiu Keserü ile Dinamo Kiev’de forma giyen Artem Kravets üzerinde yoğunlaştığı bu iki isimden birisini takıma kazandırmak için çaba sarfettiği öğrenildi.

POKO İÇİN DE GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, orta sahaya düşündüğü Kardemir Karabüksporlu Andre Biyogo Poko için de girişimleri sürdürüyor. Bursaspor’un da ısrarla istediği 24 yaşındaki Gabonlu oyuncu için yeşil-beyazlıların Karabükspor’a bir teklif sunduğu öğrenildi. Ancak Bursaspor’un Poko’da ısrarcı olduğu ve kesenin ağzını açtığı gelen bilgiler arasında.