Yaşlı çifti dolandıran zanlı yakalandı

Yaşlı çifti dolandıran zanlı yakalandı

Kırşehir'de kendisini cumhuriyet savcısı gibi tanıtarak yaşlı çiftin parasını ve ziynet eşyalarını alan zanlı gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kendisini cumhuriyet savcısı gibi tanıtarak yaşlı bir çifti dolandırdığı iddia edilen zanlı yakalandı.

Çukurçayır Mahallesinde yaşayan yaşlı çiftin evine gelerek kendisini cumhuriyet savcısı gibi tanıtan zanlı, ailenin isminin terör olaylarına karıştığını belirterek, kendisinin bu konuda aileye yardımcı olabileceğini söyledi.

Masraflar ve yapacağı girişimler için para isteyen zanlı, yaşlı çiftten 4 bin 150 avro, 2 çeyrek altın ve 2 ince alyans yüzük alarak kayıplara karıştı.

Şüphelinin bir daha yanlarına gelmemesi üzerine dolandırıldıklarını anlayan çift, 155 Polis İmdat hattını arayarak şikayetçi oldu.

Verilen bilgiler ışığında zanlının yakalanması için çalışma başlatan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, MOBESE kayıtları ve yaşlı çiftin tarifleri ile kendini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan kişinin V.İ. olduğunu tespit etti.

Kent merkezinde yapılan operasyonla yakalanan V.İ, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler