Vodafone 38. İstanbul Maratonu

Vodafone 38. İstanbul Maratonu

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nun bu yıl "Kahramanlar Koşusu" adı altında gerçekleştirilen halk koşusuna İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile bazı polisler de katıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nun bu yıl "Kahramanlar Koşusu" adı altında gerçekleştirilen halk koşusunda, yoğun katılımla renkli görüntüler oluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından Altunizade'den startı verilen ve "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinliğin halk koşusuna İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile bazı polisler de katıldı.

Emniyet Müdürü Çalışkan, koşuya katılan polisler ve bazı vatandaşlarla selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'ne giden İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan ile yanındakilere darbeci askerlerin ateş açması sonucu yakın koruması olan polis memuru Münir Alkan şehit olmuş, bir koruması ağır, özel kalem müdürü de hafif yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :