"Verimlilik ve Liderlik" semineri

"Verimlilik ve Liderlik" semineri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve KalDer işbirliğinde, "Verimlilik ve Liderlik" konulu deneyim paylaşım semineri düzenlendi.KAYSO'dan yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve KalDer işbirliğinde, "Verimlilik ve Liderlik" konulu deneyim paylaşım semineri düzenlendi.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada, seminere katılımın yoğun olduğu bildirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayserili sanayiciler olarak vizyonlarını Türkiye'nin üretim üssü olarak belirlediklerini ve bu vizyon için tüm işletmelerin sürdürülebilir, karlı işletmeler olması gerektiğini belirtti.

EFQM Mükemmellik Modelinin önemine değinen Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Endüstri 4.0'ın, dijitalleşme ve yapay zekanın yoğun şekilde konuşulduğu günümüzde daha kaliteli, daha yenilikçi ürün, hizmetler ve iş modelleri için Toplam Kalite Yönetimi veya bu kapsamda kaizen kalite çemberleri ya da daha genel kapsamda EFQM Mükemmellik Modeli gibi yönetim sistemlerine ihtiyaç var mı, faydası olur mu, biraz geriden takip edelim mi gibi soruları sormak için harcayacağımız zaman dahi kaybedilmiş zamandır ve bizleri değişen dünyayı yakalamanın ötesinde ona öncülük etme vizyonumuzda oldukça gerilere bırakmış demektir."

Soru cevap kısmının ardından toplantı sona erdiği aktarıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :