Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Merkez Valiliğine atanan Yozgat Valisi Yazıcı, veda mesajı yayımladı

YOZGAT (AA) - İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, veda mesajı yayımladı.

Yazıcı, mesajında 4 yıl önce başladığı Yozgat Valiliği görevinin bugün itibarıyla sona erdiğini ifade etti.

Yozgat'a 4 yıl süreyle hizmet etme imkanını tanıyan devlet büyüklerime teşekkür eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"32 yıl boyunca Şırnak’tan Edirne’ye ülkemin her köşesinde soluklanmadan koştururken ilk defa durup nefes alacağım. Ömrümün ilk 24 yılında felek rahat vermemişti, 32 senedir de ben kendime rahat vermedim. Bundan sonra inşallah daha fazla Mahkeme-i Kübra’daki muhasebemi düşünüp, Defter-i Kebirime, Safi Hasene olarak kaydedilecek amelleri hesap etmeye gayret edeceğim. 48 ay boyunca Yozgat'ın sosyal değişim ve gelişimi başta olmak üzere dokunduğumuz, müdahil olduğumuz, gerçekleştirdiğimiz her hizmeti tüm Yozgatlılarla yaptık. Bu vesileyle başta Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Yozgatlı üst kademe büyüklerimize, emeğini ortaya koyan ve koşturan çalışma arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, her zaman yanımızda olan değerli basınımıza, esnafımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum."

Yozgat'ın her alanda geliştiğini vurgulayan Yazıcı, şöyle devam etti:

"Yozgat artık yükseliyor ve yüceliyor, kör düğüm çözüldü. Atalet bitti. Yüz binleri aşacak günler çok yakında. Herkesin bu değişim ve gelişime hazır olması ve katkı sunması gerekiyor. Ömrüm oldukça ikinci vatanım olan Yozgat için dua edip uzaktan izleyeceğim. Halefim Sayın Kemal Yurtnaç Bey’in Yozgatımıza donanım ve gayret noktasında çok daha iyi hizmet vereceğine inanıyor, kendisine üstün başarılar diliyorum. Sizlere ayrı ayrı veda edebilme gücünü yüreğimde bulamadım. Ancak hepinizi Yüce Mevla’ya emanet ediyorum. Devletimizi, milletimizi, birliğimizi, hususen Yozgatımızı hak saklasın."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :