Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

NİĞDE (AA) - Valiler Kararnamesiyle Çorum Valiliğine atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda mesajı yayımladı.Vali Kılıç, mesajında 15 Ağustos...

NİĞDE (AA) - Valiler Kararnamesiyle Çorum Valiliğine atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda mesajı yayımladı.

Vali Kılıç, mesajında 15 Ağustos 2013 günü başladığı Niğde Valiliği görevinden, 9 Haziran 2016 günü ayrılacağını bildirdi.

Devletin ve hükümetin temsil edildiği, devletin menfaatlerinin, hukuk çerçevesinde en iyi şekilde korunması için çalıştıklarını vurgulayan Kılıç, görev yaptığı sürede kendisine yardımcı olan her kademedeki siyasi kuruluş mensuplarına, adalet teşkilatına, akademisyenlere, bürokratlara, basın mensuplarına, mahalli idarelere, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm Niğdelilere teşekkür etti.

"Temiz bir yüzle bu ilden ayrılıyor olmak benim için bir şükür vesilesidir." diyen Kılıç, "Benden sonraki arkadaşıma da, devraldığı bayrağı daha yukarılara taşıması için yardım edeceğinize olan güvenim tamdır. Ayrılık elbette zor. Hizmetinizde olmaktan onur duydum. Gönül derinliklerimde hep Niğde ve Niğdelilerin sevgisi olacak. Arz-ı veda ederken sizleri Allah'a emanet ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :