Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Kastamonu Valiliğine atanan Yıldırım:"Böyle bir görev bekliyordum. Çünkü biz vatanımızın her toprağında hizmet görevimizi sürdürürüz. Uzun yıllardır edindiğim tecrübelerimden gideceğim yerde mutlaka yararlanacağım"

KOCAELİ (AA) - Kastamonu Valiliğine atanan Kocaeli'nin Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, "Böyle bir görev bekliyordum. Çünkü biz vatanımızın her toprağında hizmet görevimizi sürdürürüz. Uzun yıllardır edindiğim tecrübelerimden gideceğim yerde mutlaka yararlanacağım." dedi.

Yıldırım (51), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Derince Kaymakamlığı'na 4 yıl önce atandığını anımsatarak, görevi süresince destek veren herkese teşekkür etti.

Bu önemli görevi öğrendiğinde çok heyecanlandığını aktaran Yıldırım, "Fakat 30 yılı aşkın bir süredir bu hizmet görevini layıkıyla yapmanın verdiği güvenle bu görevi de en güzel şekilde yerine getireceğime kuşkum yok." ifadesini kullandı.

Yeni görevi açıklandığından beri telefonlarının susmadığını ve böyle bir görevi bekleyip beklemediğinin sorulduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Buna benzer bir görev bekliyordum. Çünkü biz vatanımızın her toprağında hizmet görevimizi sürdürürüz. Uzun yıllardır edindiğim tecrübelerimden gideceğim yerde mutlaka yararlanacağım. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bu görevimizi yine vatanımızın bir toprağında devam ettireceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler