Vali Şentürk, milli eğitim camiasıyla buluştu

Vali Şentürk, milli eğitim camiasıyla buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaş buluşmaları toplantıları kapsamında milli eğitim camiasıyla bir araya geldi.Müftülük Konferans...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaş buluşmaları toplantıları kapsamında milli eğitim camiasıyla bir araya geldi.

Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Şentürk, Kırşehir’de eğitim kalitesini yükselterek çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın temel amaçları olduğunu belirtti.

Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de değerler eğitimine önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Ahilik sistemi değerler eğitimine çok önem veren bir sistemdir. Ahiliğin başkenti Kırşehir’de de öğrencilere değerler eğitimi ve ahlak eğitimi verilmelidir. Kırşehir’de eğitimde çok iyi yerdeyiz. Eğitim kalitesi yer geçen yıl artmaktadır. Öğrencilerimiz sınavlarda aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırmaktadır. Eğitimdeki temel amacımız çocuklarımızı her türlü tehlikelerden uzak tutarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır."

Vatandaş buluşmaları adıyla düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, şube müdürleri, okul müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :