Vali Koca, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Vali Koca, başarılı sporcuları ödüllendirdi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, farklı tarihlerde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.Koca, Polisevinde düzenlenen programda,...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, farklı tarihlerde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Koca, Polisevinde düzenlenen programda, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Türkiye'nin ve Karaman'ı temsil eden sporcu ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Spora ve sporcuya destek verildiği takdirde çok güzel şeyler olabileceğini ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Elimize gelen başarı listesine baktığımızda çok güzel tablolarla karşı karşıya kaldık. Bu başarı çıtasının daha da üst seviyelere geleceğine ve Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya şampiyonlarının aramızdan çıkacağına inanıyorum. Başarı gösteren gençlerimizi ne kadar çok ödüllendirirsek, kamuoyu nezdinde onları ne kadar çok ön plana çıkarırsak onların topluma, gençlere örnek olma derecesi de o ölçüde artacaktır."

Vali Koca, daha sonra 11 dalda ulusal ve uluslararası dalda dereceye giren sporculara ve antrenörlerine plaketlerini takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :