Vali Kamçı'nın ziyaretleri

Vali Kamçı'nın ziyaretleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, görevlerine yeni atanan başsavcısı Abdulkadir Akın ve İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ile Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, görevlerine yeni atanan başsavcısı Abdulkadir Akın ve İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ile Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaretini adliyeye gerçekleştiren Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini sundu. Kamçı ve Akın bir süre başsavcılık makamında sohbet ettiler.

Kamçı, başsavcılık ziyaretinden sonra Kayseri Baro Başkanı Avukat Cavit Dursun'u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cavit Dursun, yaptıkları çalışmalar hakkında Kamçı'ya bilgi verdi.

Kamçı'da, Kayseri Barosunun adli hizmetlerin yerine getirilmesinde önemli katkılar sunduğunu dile getirerek, adaletin hukuk kuralları çerçevesinde yerine getirilmesini sağlamak amacıyla yedi gün yirmi dört saat hizmet veren baro üyelerine çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Jandarma Genel Komutanlığı atamalarında Kayseri İl Jandarma Komutanlığına atanan Albay Hüseyin Bekmez'i de ziyaret eden Kamçı'yı, Bekmez ve rütbeli personel karşıladı. Bekmez, Kamçı'ya ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili kendisine genel brifing verdi.











AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :