Vali Akın'ın kurum ziyaretleri

Vali Akın'ın kurum ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz’den, kentteki öğretmen, öğrenci sayıları ve okulların durumu hakkında bilgi alan Vali İbrahim Akın, burada yaptığı konuşmada, Kırşehir’deki eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına çalışmalar yürüteceklerini dile getirdi.

Kırşehir'in eğitim de marka olduğunu, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını aktaran Akın, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizi her alanda başarılı, bilgili, donanımlı, gelişen teknolojiye ayak uyduran bir şekilde geleceğe hazırlama gayretinde olacağız. Devletimiz, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için her türlü imkanı sağlamaktadır. Bizler de öğrencilerimizin eğitimlerini huzur içerisinde tamamlamaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Okul binalarındaki eksiklikler tespit edilerek giderilecek, bakım onarım işlemlerin biran önce tamamlanması sağlanacaktır. Bilindiği gibi Kırşehir eğitimde zirvede yer almaktadır. Bundan önceki dönemde sınavlarda başarılı sonuçlar alan öğrencilerimizin bundan sonra yapılacak sınavlarda da bizleri gururlandıracağına inancımız tamdır."

İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Akın ilçelerdeki eğitim faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler