Üniversite öğrencilerine 1 liraya yemek imkanı

Üniversite öğrencilerine 1 liraya yemek imkanı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilerine 1 liraya yemek imkanı sunuyor.Rektörlükten yapılan açıklamaya göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilerine 1 liraya yemek imkanı sunuyor.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencilerinin, besin değerleri hesaplanmış çeşitli menüler halinde sunulan kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerini 1 liraya yeme fırsatı buluyor.

Yunus Emre Yerleşkesinde öğrencilerle bir araya gelen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, üniversitenin 2 yerleşkesindeki yemekhanelerde bugün itibariyle kahvaltı hizmetinin de verilmeye başlandığını bildirdi.

Kahvaltı hizmetine öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Prof. Dr. Gündoğan, "Üniversitemiz, bu tarihten itibaren iki yemekhanesinde 3 öğün yemek hizmeti verecek. Kahvaltı hizmetiyle öğrencilerimiz, sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını tamamen karşılayacak. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve rahat koşullarda eğitim alması için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Sarıbaş ise kahvaltıların öğrenciler için zorluğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Kantinde poğaça ve çay ile geçiştiririz bu öğünü ki o bile şu an üniversitemizin bize sunduğu kahvaltı hizmetinden pahalıya mal oluyordu. Okulumuzun yemeklerinden lezzet olarak da fiyat olarak da zaten memnunduk. Bu uygulamayla da üniversitemiz, gönlümüzü iyice kazandı diyebilirim."

Fen Fakültesi Kimya Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gülent İleri de üniversitenin 3 öğün yemek çıkarmasının kendilerini mutlu ettiğini anlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :