Ülke dona dursun! Konyaaltı'nda durum böyle

Ülke dona dursun! Konyaaltı'nda durum böyle

Yurt genelinde soğuk ve kar yağışı etkili olurken, Antalya'da yağmurlu havanın ardından açan güneşle hava sıcaklığı 15, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece oldu. Hafta sonu Konyaaltı sahiline akın eden vatandaşlar hem güneşin tadını çıkardı hem de denizin

Antalya-Konya yolunda soğuk ve kar yağışı etkili olurken, sahillerde ise sıcaklık 15 dereceye kadar yükseldi. Deniz suyu sıcaklığının da 18 derece olmasıyla hafta sonu sıcak havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar Konyaaltı sahiline koştu.

Konyaaltı sahiline gelen vatandaşların birçoğu güneşlenip dinlenirken, birçoğu da ailesi ile yürüyüş gerçekleştirdi. Turistler ise her zaman olduğu gibi 18 dereceye yaklaşan deniz suyu sıcaklığında Akdeniz'in serin sularında yüzmenin keyfini sürdü.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre, güneşli havanın Antalya'da yarın da devam edeceği Salı günü ise yağmurlu havanın etkili olacağı öngörülüyor.

7.jpg

aa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler