Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın köy ziyaretleri

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın köy ziyaretleri

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ilçeye bağlı Küpeli, Çevirme, Kurtoğlu, Acıyurt, Yazıcık, Kazanpınar, Gümüşpınar ve Karataş köylerinde...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ilçeye bağlı Küpeli, Çevirme, Kurtoğlu, Acıyurt, Yazıcık, Kazanpınar, Gümüşpınar ve Karataş köylerinde incelemelerde bulundu.

Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, talepleri dinledi, köy yollarında incelemelerde bulundu. Köylerde yapılan altyapı çalışmaları hakkında köy muhtarlarından bilgi alan Yılmaz, köyleri daha yaşanılabilir kılmak için devletin bu çalışmalara destek verdiğini belirti.

Sorunları ve yatırımları yerinde görmek için köyleri ziyaret ettiğini söyleyen Yılmaz, "Bu tür ziyaretlerin vatandaşlarımızı memnun ettiğini görmek bizi onurlandırıyor. Vatandaşlarımız devletimizin tüm imkanlarıyla yanında olduğunu görüyor, bu durum da bizi daha da güçlendiriyor." dedi.

İhtiyaç sahibi aileleri de evlerinde ziyaret ederek gıda yardımında bulunan Yılmaz, ailelerin taleplerini dinledi.

Kaymakam Yılmaz'a ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Bölük Komutanı Erkan Özkan, Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Akkaya, İlçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi̇, Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sıdıka Özkan eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler