Türkiye genelinde "Huzur operasyonu"

Türkiye genelinde "Huzur operasyonu"

Elazığ'daki operasyonda, aranan 2 kişi gözaltına alındı, kapalı mekanda sigara içenlere, bazı araç ve iş yeri sahiplerine toplam 6 bin 157 lira ceza kesildi

ELAZIĞ (AA) - Türkiye genelindeki "Huzur" operasyonu kapsamında, Elazığ'da yaklaşık 500 polisin katılımıyla yol uygulaması yapıldı, eğlence mekanları ile umuma açık yerler denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Asayiş ve Trafik Şube müdürlükleri personelinin katılımıyla kent merkezi ile 10 ilçede 21 noktada, 48 ekip ve dedektör köpeklerin katılımıyla yol uygulaması yapıldı.

Uygulamada 368 araç arandı, 823 kişinin kimlik sorgulaması gerçekleştirildi. Aranan 2 kişi de gözaltına alındı. 21 araç sahibine 5 bin 321 lira ceza verilen uygulamada, 4 araç trafikten men edildi.

Ayrıca 239 umuma açık istirahat ve eğlence yerinde 31 ekiple gerçekleştirilen denetimde, 3 bin 513 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Bu uygulamalarda 4 kişiye kapalı mekanda sigara içmekten, 8 iş yeri sahibine de farklı konularda 836 lira ceza kesildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler