Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Bolu ve Karabük'te, askeri kalkışmaya tepki gösteren vatandaşlar Türk bayrakları ile sokaklara çıktı- Karabük Emniyet Müdürü Tezsever:- ''Her şey kontrol altında, herhangi bir sıkıntı yok"

BOLU (AA) - Bolu ve Karabük'te, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepki gösteren vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile sokaklara akın etti.

Bolu Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "Dik dur eğilme", " Her şey vatan için" sloganları atarak, tekbir getirdi.

Caddelere çıkan binlerce araç sürücüsü de korna çalarak ve ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atıp tur atıyor.

Öte yandan, belediye ve cami hoparlörlerinden yapılan anonslarda, Bolu halkının Türk bayrakları ile sokağa çıkma çağrısı yapıldı.

- Karabük

Kent Meydan'ında toplanan vatandaşlar da darbe girişimine tepki gösterdi.

Toplanan kalabalığa konuşan Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, devletin dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Duyarlılığından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Tezsever, "Sizleri tebrik ediyorum, alınlarınızdan öpüyorum. Vatandaşımız hep birlikte ayakta dimdik sırt sırtayız, birlikteyiz. Her şey kontrol altında, her hangi bir sıkıntı yok. Her şey kontrolümüzde. O yüzden bu duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sükunet içinde birlikteliğimizi burada ciddi ve vakur bir şekilde göstererek vatanımıza milletimize sahip çıktığımızı en güzel şekilde gösterdik, göstereceğiz." diye konuştu.

Meydanda toplanan binlerce kişi, "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Millet uyuma vatanına sahip çık" sloganları attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler