Turkcell'den peşin fiyatına 24 ay taksitli Lenovo K6 Note

Turkcell'den peşin fiyatına 24 ay taksitli Lenovo K6 Note

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Lenovo K6 Note modelini peşin fiyatına 24 ay taksit seçeneğiyle sunuyor.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin hazırladığı...

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Lenovo K6 Note modelini peşin fiyatına 24 ay taksit seçeneğiyle sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin hazırladığı kampanyada Lenovo K6 Note modelinde peşin fiyatına 24 ay taksit seçeneği yer alırken, Lenovo P2'de ise peşin fiyatına 6 ay seçeneği bulunuyor. Dileyen müşteriler için ayrıca 36 ay taksit imkanı da sağlanıyor.

Uygun ödeme koşullarıyla Turkcell'lilere sunulan Lenovo K6 Note, 16 MP hızlı odaklanmalı arka kamera ve 8 MP ön kamerasıyla net ve kusursuz fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Kampanya kapsamında sunulan Lenovo P2 ise 5100 mAH'lik bataryası sayesinde günlerce şarj edilmeden kullanılabiliyor.

Financell desteğiyle 36 aya varan taksit imkanlarından yararlanabilen Turkcell'liler, uygun ödeme planlarıyla akıllı telefon sahibi oluyor. Üstün kamera özellikleriyle dikkat çeken Lenovo K6 Note, ayda 41,83 liradan başlayan fiyatlarla sunulurken, Lenovo P2'ye ise 65,90 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :