Turkcell Süper Kupa biletleri internet satışı sona erdi

Turkcell Süper Kupa biletleri internet satışı sona erdi

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında 6 Ağustos 2017 Pazar günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2017'nin internet üzerinden satılan biletleri tükendi.

 

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Atiker Konyaspor arasında 6 Ağustos Pazar günü Samsun'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının biletleri bugün satışa çıktı. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı Batı ve Kuzey tribünlerinde seyredebilecek olan Beşiktaş taraftarları, biletlerini "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesi üzerinden satın alırken Doğu ve Güney tribünlerinden maçı izleyecek Atiker Konyaspor taraftarları ise "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesindeni aldı.  İnternetten satılan biletler kısa sürede tükendi.

GİŞE SATIŞLARI PERŞEMBE GÜNÜ  BAŞLIYOR

Turkcell Süper Kupa maçı biletlerinin gişe satışları ise 27 Temmuz Perşembe Günü saat 11.00’da başlayacak. Konyasporlu futbolseverler, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki bilet gişeleri, Konya Kule Site AVM içerisindeki Konya Store ve Konya Kent Plaza AVM'de bulunan Konya Store'dan satın alabilecek.

BİR KİŞİ  EN FAZLA 4 BİLET ALABİLECEK

Futbolseverler, biletleri ancak TC Kimlik Numarası ile alabilecek. Bir kişi, kendisi dahil en fazla 4 bilet alabilirken, her bilet için de ayrı TC Kimlik Numarası ibraz edilmesi gerekiyor. Maçın bilet fiyatları kale arkaları (Kuzey ve Güney tribünleri) için 50, maraton tribünü (Doğu ve Batı tribünleri) için de 100 lira olarak belirlenmişti.

PASSOLİG ZORUNLU

Konya’da Perşembe Günü saat 11.00’de belirtilen noktalarda satışa çıkacak olan biletler için Konyaspor passolig kartı zorunluluğu bulunuyor.

ARTAN BİLETLER SAMSUN’DA SATILACAK

Atiker Konyaspor’un talebiyle TFF, biletlerin kalması halinde, maç günü ve bir gün önce 5-6 Ağustos 2017 tarihlerinde Samsun ESKİ 19 Mayıs Stadyumu Gişelerinden satış gerçekleştirecek. Bu biletleri de Konyaspor ve Samsunspor passolig kartlarına  sahip taraftarlar alabilecek.