Türk peynirleri Avrupa'da boy gösteriyor

Türk peynirleri Avrupa'da boy gösteriyor

Türkiye'nin Gururu Muratbey, Almanya'da Tanıtım ve Pazarlama Faaliyetlerini Artırıyor, Berlin'de Açık Hava Mecralarında Boy Gösteriyor!

Türkiye'nin köklü peynir markası Muratbey, dünya genelinde adını duyurmak ve Avrupa pazarındaki varlığını güçlendirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Muratbey, Avrupa'daki tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini yoğunlaştırarak Almanya'da pazar payını istikrarlı bir şekilde arttırıyor.

Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, markalarının Avrupa Birliği ülkelerine ihracat izni alabilen ilk markalardan biri olduğunu belirterek, "300'ü aşkın ürün çeşidimizle tüm dünyayı sağlıklı, inovatif, kaliteli ve leziz peynirlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Almanya başta olmak üzere AB ülkelerine sürekli yükselen bir grafikle peynir ihraç ediyoruz. Türkiye'de peynir sektöründe Turquality programından yararlanan tek şirket olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Muratbey'in özel peynir ihracatının büyük bölümünü tek başına yaptığını vurgulayan Erol, "Almanya'da Türk peynirlerinin giderek daha fazla ilgi görmesi bizi gururlandırıyor. Berlin'deki tramvaylarda başlatılan reklam kampanyamızla beraber online kanalda da ürünlerimize artan bir ilgi görüyoruz. Avrupa'da yeni marketlerle yapılan anlaşmalarımız ve dijital pazarlama yatırımlarımızla büyüme trendimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Muratbey, Türk peynirlerini Almanya'da başarılı bir şekilde temsil ederek, özellikle özel peynir segmentinde marka bilinirliğini artırıyor. Berlin'deki açık hava mecralarında gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri, markanın Almanya pazarında daha da tanınmasına katkı sağlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.