Türk Milli Takımı Konya'ya bu kadroyla geliyor

Türk Milli Takımı Konya'ya bu kadroyla geliyor

Teknik direktör Vincenza Montella yönetimindeki Türk Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ve Letonya ile karşılaşacak olan aday kadrosunu duyurdu. İşte kadro ve teknik ekibin ayrıntıları.

Yeni teknik direktör Vincenza Montella, Türk Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri için aday kadrosunu belirledi. İşte kalecilerden forvetlere kadroda yer alan isimler:

Kaleci: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır

Defans: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz

Orta Saha/Forvet: Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

milli-takim-konya-kadrosu.webp

Sakatlıklar Nedeniyle Eksikler

Kadroya sakatlıkları nedeniyle dahil edilemeyen 6 oyuncu ise şunlar: Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Kazımcan Karataş, Cengiz Ünder, Arda Güler ve Enes Ünal.

Montella'nın Yardımcıları Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın yardımcıları da açıklandı. İtalyan teknik direktörün ekibinde Daniele Russo ve Selçuk Şahin bulunuyor. Selçuk Şahin, son olarak Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapmıştı.

Maç Takvimi

Türk Milli Takımı, Hırvatistan ile 12 Ekim Perşembe günü deplasmanda, Letonya ile ise 15 Ekim Pazar günü Konya'da karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri heyecanı bu maçlarla başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler