TÜRK DONDURMA GELENEĞİNİ YAŞATAN BİR MARKA: KECHY GURME DONDURMA

TÜRK DONDURMA GELENEĞİNİ YAŞATAN BİR MARKA: KECHY GURME DONDURMA

Tüketicilerine bir dondurmadan ziyade bir emek, tutku, haz ve mutluluk vaadeden Kechy Gurme Dondurma; Çilek, Fıstık, Bitter, Stevia, Doğa ve Sade olmak üzere tam 6 farklı lezzet sunuyor.

Ermenek’in Çatalbadem köyünde gezinen Saanen Keçileri, Kechy Gurme Dondurma’nın en önemli ustaları. İşte tam da bu özelliği ile geleneksel ve gerçek bir dondurma deneyimi sunan Kechy Gurme; her geçen gün artan yenilikçi yaklaşımları ile ürün portföyüne farklı harmoniler eklemeye devam ediyor. Özellikle son dönemlerde şeker tüketmeyen kitlesi için özel olarak ürettiği Stevia isimli dondurması, % 0 ilave şeker içermesi ile tüketicileri tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Bunun yanı sıra tüketici sağlığına verdiği önemi sıklıkla vurgulayan marka, her türlü katkı maddesinden ve yapaylıktan uzak duruyor.

Tüketicilerine bir dondurmadan ziyade emek, tutku, haz ve mutluluk vadeden Kechy Gurme Dondurma; Çilek, Fıstık, Bitter, Stevia, Doğa ve Sade olmak üzere tam 6 farklı lezzet sunuyor. Buna rağmen lezzet farklılıklarıyla yetinmeyen ve durmaksızın Ar-Ge çalışmalarına devam eden marka, çok yakında farklı lezzetlerini de tüketicilerine sunmak üzere hazırlıklarına devam ediyor.

BENZERSİZ TÜRK DONDURMASI ŞİMDİ TÜM MACROCENTER MAĞAZALARINDA!

Gerçek ve eşsiz bir lezzet yakalamak beraberinde pek çok yükümlülük getirir. Bunlardan en önemlisi ise tüketicilere ürünleri ulaştırırken gösterilmesi gereken özendir. Satış noktalarını tercih ederken tam da böyle bir felsefe ile ilerleyen Kechy Gurme Dondurma, birçok ilde satış noktalarına sahip. Bunun yanı sıra kuru buz teknolojisi ile de 7/24 online sipariş kolaylığı sunarak dondurmalarını erimeden tüketicileri ile buluşturuyor.

Şimdilerde ise özel ve niş satış noktaları arasına Macrocenter’ı da ekleyen Kechy Gurme Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktürk konu ile ilgili görüşlerini şu sözlerle anlattı: ‘‘Kechy Gurme Dondurma olarak kurulduğumuz günden bu yana tüketicilerimize hep benzersiz ve gerçek lezzeti vadettik. Bununla birlikte ürünlerimizin üretiminde geleneksel kültürümüzden asla taviz vermeden ama yenilikçi yaklaşımları da hiç ötelemeden Ar-Ge çalışmalarımıza devam ettik.

Dondurmalarımızda gösterdiğimiz bu titizlik her zaman tüketicilerimizin sağlığına duyduğumuz saygı ve önemden kaynaklandı. Bununla birlikte nasıl ki bir ürünü üretmek önemliyse o ürünü tüketici ile buluşturmak da bizim için bir o kadar önem arz ediyor. Bu nedenle ürünlerimizin satış noktalarını tercih ederken özellikle kalite standartları yüksek, portföyünde doğal ve özel ürünlere öncelik tanıyan, en önemlisi de müşteri memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduran mağazalar olmasına dikkat ediyoruz. Bu nedenle Kechy Gurme Dondurma her yerde bulunan değil, özel yerlerde karşınıza çıkan bir markadır. Dolayısıyla dondurmalarımızın artık Macrocenter’lar da tüketicisi ile buluşacak olması bizim için çok kıymetli. Çünkü biliyoruz ki Kechy Gurme ne kadar özel bir dondurmaysa, Macrocenter’da bir o kadar özel bir satış noktası. Tüketicilerimiz artık tüm Macrocenter mağazalarından ürünlerimize rahatlıkla ve yüksek kalite standartları çerçevesinde erişebilir’’ diyerek sözlerini noktaladı.

YÜZDE YÜZ KEÇİ SÜTÜ İLE ARTIK KECHY GURME DONDURMA ZAMANI!

Gerçek bir dondurmanın dört mevsim tüketilebileceği görüşü ile ilerleyen Kechy Gurme Dondurma, yaz-kış gözetmeksizin ürünlerini tüketicilerine sunmaya devam ediyor. Özellikle ‘‘Kış Dondurması’’ olarak adlandırdığı ‘‘Doğa’’ ürününün içeriğinde bulunan; karabiber, ginseng, zencefil, tarçın, ceviz ve bal ile adeta şifa reçetesi niteliğinde. Kış aylarının ise vazgeçilmezlerinden birisi olarak yerini almış durumda.

İnovatif yaklaşımları ve eşsiz lezzetleri ile Kechy Gurme Dondurma; şimdi Macrocenter mağazalarında ürünlerini tüketicileri ile buluşturmak üzere beklerken yeni ahenkler yaratmak için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.