TURGED Konya'dan üyelerine Braille alfabeli Kur'an-ı Kerim hediye

TURGED Konya'dan üyelerine Braille alfabeli Kur'an-ı Kerim hediye

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şubesi, Kur'an-ı Kerim öğrenen üyelerine hayırseverlerin katkılarıyla Braille alfabeli Kur'an-ı Kerim hediye ediyor

Türkiye Görme Engelliler Derneği (TURGED) Konya Şubesi örnek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. TURGED Konya, Kur'an-ı Kerim öğrenen üyelerine Braille alfabeli Kur'an-ı Kerim hediye ediyor.

TURGED Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana dernek üyelerimize yönelik gezi programlarımız, moral motivasyon etkinlikleri düzenliyor ve Konya Müftülüğümüzün görevlendirmiş olduğu vaizlerle haftalık belirli periyodlarla dini sohbetler gerçekleştiriyoruz. Dernek bünyemizdeki sınıfımızda Kur'an-ı Kerim'i öğrenme kursları düzenliyoruz. Kur'an- Kerim okumayı öğrenen üyelerimize ise hayırseverlerin destekleri ile Braille alfabesi (Kabartmalı yazı) Kur'an-ı Kerim hediye ediyoruz” dedi.

Hayırseverlere teşekkür

Şahin, "Konya'da yaşayan tüm görme engelli kardeşlerimizin bu tür çalışmalardan yararlanmaları ve daha çok kitlelere hizmet eme açısından derneğimize davet ediyor, bize destek veren tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.