TÜPRAŞ İzmit Rafinerisindeki yangın

TÜPRAŞ İzmit Rafinerisindeki yangın

Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Yaşar:- "Burada önemli olan yaralı 4 arkadaşımızın tedavisinin mümkün olabilecek durumda olması ve kendinde olmaları"

KOCAELİ (AA) - Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (TÜPRAŞ) İzmit Rafinerisinde çıkan yangında yaralanan 4 kişinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yaşar, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, olayda dışarıdan hizmet alınan taşeron işçinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Yaralı 4 kişinin burada tedavi olabilecek durumda olduğunu ifade eden Yaşar, "Yaralı arkadaşlarımız kendilerindeler. Eski TÜPRAŞ'ın olduğu yer olan 25-36 ünitemizde oluyor. Burada önemli olan yaralı 4 arkadaşımızın tedavisinin mümkün olabilecek durumda olması ve kendinde olmaları çok önemli." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Dolu tankta kaynak yapıldığı iddiası doğru mu?" sorusuna ilişkin Yaşar, o anlamda bir şeyin mümkün olmadığını kaydetti.

Bir mühendisin İstanbul'daki bir hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddianın sorulması üzerine Yaşar, böyle bir şey olmadığını bu şekilde bir bilgi almadıklarını bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler