Tuba Ünsal'a "Ev partisi kızı" dedi... Bakın neden...

Tuba Ünsal'a "Ev partisi kızı" dedi... Bakın neden...

Tuğçe Kazaz, bu eleştirilere "IŞİD'i tabii ki en iyi ben bileceğim. İnaç noktasında hanginiz benim kadar bedel ödediniz?" dedi. Kazaz ayrıca Tuba Ünsal'a öyle bir cevap verdi ki...

Tuba Ünsal, siyasi yorumlarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz’ı eleştirdi. Ünlü oyuncu, önceki gün Twitter’a şöyle yazdı: “Tuğçe Kazaz’a artık üzülmeye başladım. İnsan gençken hata yapar ama şu an saplandığı bataklıktan çıkması zor. Kendine ait varlığın yoksa, seni var edene sıkı sıkı sarılırsın. Nefes alır gibi onunla yaşarsın, kızımıza olan bu. İnsan değişkendir, bugün inandığına yarın inanmayabilirsin ama her durduğun mertebenin fanatizmini yaşamak başka bir ruh hali.”

 Bu tweet’e, özellikle de “bataklık” vurgusuna sinirlenen Kazaz’ın yanıtı gecikmedi. Eski manken, Ünsal’a aynı kanaldan, eşi Mirgün Cabas’ı da hedef alarak karşılık verdi: Ev partilerinin bataklığında kaybolmuş kız bana üzülmüş! Sen sempatizan kocanı da yanına al, yetim kalmış şehitlerimizin çocuklarına üzül.

TUBA ÜNSAL KİMDİR

Tuba Ünsal, 1981 İstanbul doğumludur. İzmir ve Şanlıurfa’da büyüdü. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan evli bir ablası var. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi.

1998 yılında ‘Elite Model Look’ yarışmasına katıldı. Yarışmayı kazandıktan sonra Fransa’ya gitti. Birkaç ay burada çalıştı. Sonra döndü ve ‘Kartal Sanat Tiyatrosu’na girdi. Ve burada ‘Rıfat Ilgaz Sahnesi’nde oyunculuk yaptı.

Ardından dizi filmlerde, birçok reklam filminde (özellikle Turkcell) oynamaya başladı. Bu arada İstanbul’a taşındı. 1 yıl sonra da ailesi geldi, İzmir’den...

Filmografi...
2007 Küçük Hanım Kar Tanesi
2007 Yemin
2007 Çılgın Dersane
2006 Küçük Hanımefendinin Şoförü
2006 Küçük Hanımefendi
2005 Yeniden Çalıkuşu
2005 Seni Çok Özledim
2004 Hızlı Adımlar
2004 Ruhun Duymaz
2003 Vizontele Tuuba
2002 Mumya Firarda
2002 Kolay Para
2002 Karaoğlan
2001 Savunma
2000 Kırık Kalpler
1999 Kurt Kapanı
1999 Kıvılcım
1998 Ayşecik
1997 Ruhsar
1996 Kara Melek

Tiyato oyunları...
Romeo ve Juliet,
Bir Yaz Gecesi Rüyası,
Vatan, Millet, Sakarya...

Tv programları...
Çarkıfelek...

Aşkları...
Tan Sağtürk,
Mehmet Özöner,
Emre Belözoğlu,
Ali Aktuna,
Tolga Rangaviz,
Alem Keyicik,
Alican Ulusoy,
Murat Cevahir,
Ali Özerler,
Kıvanç Kasabalı,
Mustafa Sandal,
Aksel Goldenberg,
Yılmaz Erdoğan,
Cem Cantaş (2004 evlendi, 2006 boşandı)
Yalın...

EVLİLİKLERİ

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.

"IŞİD'İ TABİİ Kİ EN İYİ BEN BİLECEĞİM"

Tuğçe Kazaz, Anadolu Ajansı'na IŞİD hakkında verdiği röportaj sonrası gündeme gelmişti. Kazaz, hakkındaki eleştirilere yine IŞİD'le ilgili çok konuşulacak bir açıklama daha yaparak cevap verdi. Son olarak devletin resmi haber ajansı Anadolu Ajansı'na IŞİD hakkında bir röportaj veren Kazaz, sosyal medyada 'kısa yoldan siyaset bilimci olmak'la ve 'yeterince bilgi sahibi olmadan siyasi analiz yapmakla' eleştirilmişti.
Kazaz, bu eleştirilere "IŞİD'i tabii ki en iyi ben bileceğim. İnaç noktasında hanginiz benim kadar bedel ödediniz? Artık hangisi sahte hangisi değil" tweet'leriyle cevap verdi.

İşte Kazaz'ın attığı o tweet'ler:

Etiketler :